Doteraz sme nemali možnosť vidieť skutočnú podobu zariadení Galaxy S10.

Aj napriek tomu, že úniky boli pomerne bohaté, finálna podoba modelového radu Galaxy S10 zostáva stále pred verejnosťou dôkladne utajená. Podľa najnovších správ z nemeckého zdroja AllAboutSamsung.de, technologický gigant už spustil výrobu Galaxy S10.

Na tejto informácii by nebolo nič zvláštne, pokiaľ by Samsung nezačal s produkciou o mesiac skôr, ako sa pôvodne očakávalo. Pritom sa vychádza z plánu výroby modelového radu Galaxy S9. Skoršie spustenie výroby môže byť spôsobené aj zložitejším procesom výroby Infinity-O displeja, ktorý bude obsahovať otvor pre predný fotoaparát.

https://twitter.com/Samsung_News_/status/1074936931543367680

Zatiaľ neexistujú informácie, že skoršie spustenie výroby by sa malo týkať všetkých troch modelov. Je pritom pravdepodobné, že ostatné modely pôjdu do výroby okamžite, po ukončení výroby prvej série Galaxy S10. Neskôr v roku 2019 sa očakáva aj príchod 5G modelu Galaxy S10. Či sa dostane aj tento model do výroby teraz, je momentálne otázne.

Budúci rok sa bude niesť v znamení otvorov v displejoch a či sa tento trend ujme, alebo nie, budeme sa s ním stretávať minimálne v roku 2019. Najnovšie úniky iba potvrdzujú dávnejšie dohady. Na oficiálne predstavenie modelov Galaxy S10 si budeme musieť ešte chvíľu počkať. Odhalenie by sa malo konať 20. februára 2019.

Zdroj: PhoneArena

Prečítajte si aj:

Samsung bude pri Galaxy S10 vylepšovať. Otvor v displeji má byť ešte menší

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.