CES 2020 bude pre Samsung príležitosťou predstaviť nové produkty a pokrok v technológiách. 

Technologický gigant neustále vylepšuje a posúva hranice možností, podobne ako aj iné významné spoločnosti. Tentokrát však má Samsung prísť s virtuálnou klávesnicou. Zaujímavú novinku uverejnil portál AndroidAuthority.

Výskumy spoločnosti Samsung v oblasti technológií prebiehajú pod hlavičkou centra C-Lab. Práve oni pracujú na virtuálnej klávesnici, ktorá umožní písanie v smartfóne mimo jeho obrazovky. Funkcionalitu umožňuje algoritmus umelej inteligencie a predná kamera. SelfieType pritom nevyžaduje žiadny ďalší hardvér a je kompatibilný so smartfónmi, tabletmi aj notebookmi.

Problém však môže predstavovať nepresnosť algoritmu. Okrem virtuálnej klávesnice by mal Samsung odhaliť aj inteligentný zvýrazňovač Hyler. Ten má kopírovať zvýraznený text v reálnom svete a digitalizuje ho. K ďalším projektom patrí Becon, prístroj a aplikácia na starostlivosť o vlasy a pokožku hlavy. Ďalej by malo byť predstavené zariadenie v tvare okna s funkciou dodávania umelého slnečného svetla, či ultrafialový senzor, alebo monitorovací nástroj.

Očakáva sa tiež predstavenie smartfónov Galaxy S10 Lite a Galaxy Note10 Lite. O všetkých novinkách vás budeme informovať priamo z veľtrhu CES, takže nás nezabudnite sledovať od 5. do 10. januára 2020.

Zdroj náhľadovej fotografie: AndroidAuthority

Zdroj: AndroidAuthority

Prečítajte si aj:

Smartfóny Samsung Galaxy S11 vraj prídu do predaja pod iným názvom

Značky:

Xénia Rybáková

Xénia Rybáková
Zaujíma ma všetko čo je smart, či inteligentné. V domácnosti, na ruke, či v ruke, ale aj nové technológie na kolesách.