Výrobca ukáže aj druhú generáciu skladateľného telefónu.

Samsung sa pripravuje na predstavenie svojej najnovšej vlajkovej lode radu Galaxy S. Tento telefón by sa mal nazývať Galaxy S11, avšak najnovšie špekulácie naznačujú pomenovanie Galaxy S20.

Na novinku upozornil portál TechRadar, ktorý priniesol aj informáciu o predpokladanom dátume tlačovej konferencie. Tá by sa mala uskutočniť v San Franciscu 11. februára 2020. Pôvodne sa spomínal dátum 18. február.

Samsung ukáže na tlačovej konferencii tri smartfóny radu Galaxy S11 alebo S20 a tiež aj druhú generáciu skladateľného smartfónu Galaxy Fold 2. Nový Fold sa bude od svojho predchodcu odlišovať najmä novým dizajnom – telefón sa nebude rozkladať na tablet, ale zloží sa podobne ako motorola razr.

Nové smartfóny radu Galaxy S prinesú vylepšenia z hľadiska fotoaparátu, batérie a tiež aj nový dizajn. Očakáva sa použitie procesorov Snapdragon 865 a Exynos 990, väčších batérií a rýchlejšieho nabíjania. Niektoré z nových modelov tiež dostanú až 4 zadné fotoaparáty so 108 Mpx hlavným senzorom, periskopom s 5× priblížením, ultraširokouhlým fotoaparátom a ToF senzorom.

Zdroj: TechRadar

Prečítajte si aj:

Samsung Galaxy S11+: Takýto zadný fotoaparát dostane

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit