Telefóny, tablety a ďalšia elektronika s výraznými zľavami.

V súvislosti s uvoľňovaním vládnych opatrení Samsung po dvojmesačnej prestávke znovu otvoril svoje značkové predajne. To všetko s možnosťou osobného vyskúšania priamo na predajni.

Okrem smartfónov, tabletov alebo napríklad TV si môžete vypočuť zvuk z najnovších soundbarov.

samsung store

Fanúšikovia športových aktivít alebo záujemcovia o zdravý životný štýl môžu vyskúšať inteligentné hodinky a náramky. A na predajniach nechýba ani skladateľný smartfón Galaxy Z Flip.

Prísne hygienické opatrenia

  • Zamestnanci majú rúška
  • Pravidelné dezinfikovanie predajne
  • Pravidelné dezinfikovanie vystavených produktov

Čo všetko zvládnete na predajni?

  • Poradca výberom správneho zariadenia podľa vašich potrieb
  • Personál vám pomôže preniesť dáta zo starého telefónu do nového
  • Pomôže s odstránením technických problémov
  • Dohodnete si nákup na splátky
  • Poskytne prémiový servis

Zľavy až do 60 %

Počas akčného víkendu, ktorý sa začína už v piatok 29. mája a trvá do nedele 31. mája, si napríklad môžete zakúpiť jeden z modelov Galaxy A série (A10, A20, A50, A51, A71) so zľavou 30 %.

Zľavu 50 % dostanete na jeden z lacnejších modelov série Galaxy S a Note, čiže ak si kúpite smartfón Galaxy S20, dostanete Galaxy S10 Lite s 50 % zľavou.

Pri kúpe tabletu Galaxy Tab A 10.1 získate zľavu 60 % na kúpu Galaxy Note10 Lite. A ak si vyberiete niektoré zo smart nositeľných zariadení, lacnejšie z dvojice dostanete o 50 % lacnejšie.

Akcia platí aj v internetovom obchode www.samsung.sk

Akcia „Vymeň starý za nový“

Zároveň stále môžete až do 31. mája využiť akciu Vymeň starý za nový, v rámci ktorej môžete odpredať svoj starý telefón a pri kúpe jedného z modelov série Samsung Galaxy S20, S10, Note10 získate späť až 630 EUR za staré zariadenie.

Výkupná suma 630 EUR pritom reprezentuje najvyššiu výkupnú cenu použitého smartfónu Samsung Galaxy S10+. V rámci výkupu je možné odpredať aj zariadenia iných značiek. Zvýhodnený výkup sa týka len vybraných modelov Samsung.

Všetko podstatné, ako to prebieha a ako akcia funguje, nájdete v našom článku a videu.

Nákup bez starostí – možnosť vrátiť tovar až do 90 dní

Tovar, ktorý si zakúpite do 30. júna 2020, môžete vrátiť až do 90 dní (max. však do 28. septembra 2020) bez udania dôvodu a bude vám späť vyplatená plná cena tovaru.

Možnosť vrátenia tovaru sa vzťahuje na televízory, soundbary, chladničky, práčky, sušičky, kombinované práčky so sušičkami, vysávače, vstavané produkty aj mikrovlnné rúry.

Nakupovať tak môžete bez obáv z budúcnosti, kedy by sa vaša finančná situácia mohla zhoršiť alebo proste len neviete, či vám daný produkt bude vyhovovať. Ak sa rozhodnete výrobok vrátiť, nikto nebude zisťovať dôvody a peniaze získate automaticky späť.

Uvedená akcia platí pri nákupe v značkových predajniach Samsung, na www.samsung.sk a u ďalších vybraných predajcov elektroniky a riadi sa podmienkami a procesmi konkrétneho predajcu.

Značkové predajne Samsung nájdete v bratislavských nákupných centrách Avion a Bory Mall, v SC Europa v Banskej Bystrici a košickom Auparku.

Zdroj: Samsung

Prečítajte si aj:

Telekom má nový hit: Samsung Galaxy A41