Telekom zaraďuje do akciovej ponuky nový potenciálny hit tohto roka: Samsung Galaxy A41. Jeho predchodca patril vlani i tento rok stabilne do TOP10 rebríčka a v poslednej vianočnej ponuke jeho predaju pomohol aj spojenie s LEGO v dvojičke.

NOVINKA: SAMSUNG GALAXY A41

Po dvojici noviniek Galaxy A51 a Galaxy A71, ktoré sú aktuálne aj v Magenta 1 prichádza tretí zástupca tejto série: Samsung Galaxy A41. Novinka za výbornú cenu ponúka 8-jadrový procesor, 6,1-palcový AMOLED displej s rozlíšením 2400 × 1080 pixlov a aj trojitý zadný fotoaparát. Nechýba čítačka v displeji a plná podpora našich LTE sietí. Galaxy A41 sa predáva za 1 € mesačne (+1 € akontáciu) programy od T Nekonečno SD či T Dáta HD, resp. za 6 € mesačne pre všetky ostatné programy už od T Základ verzií. Plné ceny nájdete tu: https://www.telekom.sk/mob/objednavka/samsung-ponuka/-/scenario/e-shop/pre-vas-pausaly/zariadenia/samsung_galaxy_a41

PRECENENIE: SAMSUNG GALAXY Z FLIP

Druhou cenovou novinkou je úprava cien pre Samsung Galaxy Z Flip. Pre tri najvyššie kategórie (od T Nekonečno SD / T Dáta HD) Telekom upravuje ceny tak, že akontácie sú znížené na úroveň 149 až 269 € a mesačne poplatky mierne zvýšené. Ceny sa uplatňujú pre obe farebné verzie.

MAGENTA 1: 2× SAMSUNG

A aby toho Samsungu nebolo málo, do konca mája má Telekom dva Magenta 1 modely od Samsungu, a to Samsung Galaxy A51 a A71.

Samsung Galaxy A51 sa bude dať kúpiť lacnejšie:

  • o 3 € mesačne pri ÁNO S, ÁNO M a ÁNO XL (spolu o 72 €)
  • o 1 € mesačne a 48 € akontáciu pri ÁNO L (spolu o 72 €)

https://www.telekom.sk/mob/objednavka/samsung-ponuka/-/scenario/e-shop/hw-pausal/vyber-hw/samsung_galaxy_a51_black_magenta

Pri Samsung Galaxy A71 sa bude dať ušetriť:

  • 2 € mesačne pri ÁNO S, ÁNO M a ÁNO XL (spolu 48 €)
  • 1 € mesačne a 30 € akontácia pri ÁNO L (spolu 54 €)

https://www.telekom.sk/mob/objednavka/samsung-ponuka/-/scenario/e-shop/hw-pausal/vyber-hw/samsung_galaxy_a71_magenta

Značky: