Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť SAP Slovenska zmenila svoje sídlo.

Poslednú bodku za sťahovaním, ktoré začalo na sklonku minulého roka, dalo technicky náročné umiestnenie jej loga na strechu biznis centra Twin City na Mlynských nivách v Bratislave. To sa stalo novou adresou slovenskej pobočky jednej z najvýznamnejších softvérových spoločností na svete.

Premiestnenie loga SAP si vyžiadalo aj zapojenie leteckej techniky. Pomocou helikoptéry bolo demontované z pôvodného sídla spoločnosti, následný pokus o jeho inštaláciu musel byť prerušený kvôli poveternostným podmienkam. „Aj preto sme vyzdvihnutie loga na budovu Twin City uskutočnili pomocou mobilného žeriavu. Celá operácia prebehla bez komplikácií,“ povedal Dušan Ferjanec zo spoločnosti M-PROFEX.

Do nových spoločných priestorov sa okrem SAP Slovensko presťahovalo aj špičkové vývojové centrum SAP Lab Slovakia. Na svete je len necelá dvadsiatka podobných developerských centier, v ktorých vzniká podnikový softvér  SAP pre globálny trh. „Sme veľmi radi, že najmodernejšie IT riešenia môžu vznikať v jednej z najmodernejších administratívnych lokácií na Slovensku. Našim cieľom je postupne vybudovať v rámci sídla spoločnosti ďalšie zaujímavé priestory, ktoré poslúžia nielen našim pracovníkom, ale aj zákazníkom a odbornej verejnosti. Viac ale v súčasnosti ešte nechcem prezradiť,“ povedal generálny riaditeľ SAP Slovensko Richard Guga.

Značky: