Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Schneider Electric rozšírila svoj rad vákuových vypínačov EasyPacT EXE, ktoré podporujú infraštruktúru budov, veľkých komerčných celkov alebo priemyselných závodov, o najnovšiu generáciu tepelného monitorovacieho systému.

Spoločnosť Schneider Electric je už viac ako sto rokov lídrom v elektrotechnickom priemysle a v oblasti vypínačov pôsobí od roku 1962.  Od uvedenia na trh v roku 2016 sa série EasyPacT EXE predalo viac ako 35 000 kusov na celom svete. 

Novinka ponúka ďalšie snímače internetu vecí a digitálne pripojenie, aby poskytol jednoduchšie, udržateľnejšie a bezpečnejšie služby pre zákazníkov z radov výrobcov rozvádzačov, správcov budov alebo výrobcov v automobilovom sektore. Vychádza z osvedčenej spoľahlivosti a vysokej elektrickej odolnosti pôvodného radu, znižuje zložitosť a zároveň zvyšuje spoľahlivosť a flexibilitu zariadenia, zvyšuje celkovú bezpečnosť a umožňuje výrobcom rozvádzačov ponúkať ďalšie služby. Medzi výrazné výhody a vlastnosti patria:

  • Modulárna konštrukcia: Jednoduchá, prispôsobiteľná konštrukcia umožňuje jednoduchú integráciu rozvádzača a konštrukcie, umožňuje jednoduchú výmenu náhradných dielov a zvyšuje celkovú spoľahlivosť a robustnosť.
  • Škálovateľné monitorovanie: Prediktívnu údržbu možno dosiahnuť pomocou tepelných senzorov, ktoré môžu zhromažďovať údaje o stave kritických pripojení.  Senzory bez batérií výrazne znižujú neplánované prestoje, optimalizujú prevádzku pracoviska prostredníctvom prediktívnej údržby a zvyšujú bezpečnosť operátorov a zariadení.
  • Špeciálna mobilná aplikácia: Tepelné monitorovanie je prístupné priamo na dlani používateľa, čím sa výrazne maximalizuje odolnosť a čas prevádzkyschopnosť pre efektívnu prevádzku pracoviska.
  • QR Kódy: Technická dokumentácia a základné informácie o projekte sú dostupné prostredníctvom QR kódov od návrhu až po ukončenie životnosti výrobku, čo umožňuje zákazníkom jednoduchú spoluprácu a poskytuje im spoľahlivú zákaznícku skúsenosť.
  • Úplná integrácia a skúsenosti zákazníkov: Expertný tím je k dispozícii pre školenia a poradenstvo pri testovaní riešení a poskytuje plnú podporu zákazníkom.

Viac informácií o vákuových vypínačov EasyPacT EXE a o tom, ako ich využiť pre svoje podnikanie, nájdete na webovej stránke tu.