Reproduktor za výbornú cenu a ešte aj s vodeodolnosťou.

Podlhovastý reproduktor s možnosťou kolmého postavenia ale pokojne aj naležato. Na prepojenie so zdrojom zvuku sa dá použiť len Bluetooth. Audio konektor tu nie je. Avšak na boku pod gumovým krytom je slot na microSD kartu a microUSB slot. Tým sa nabíja batéria reproduktora s kapacitou 2000 mAh.

sencor_sss_1110

Tento model je vnútorne zostavený z dvoch meničov a jedného pasívneho žiariča s výduchom na zadnú stranu. Párovanie ako aj pripojenie je okamžité a výrobca podporuje pripojenie dvoch reproduktorov medzi sebou. Takto si vytvoríte tzv. True Wireless Stereo systém. Nepotrebujete na to žiadnu aplikáciu. Tu to dáva zmysel. Keď kúpite dva, stále to bude za rozumné peniaze.

Ovládanie je na hornej strane reproduktora. Keďže má viacero režimov, je tu prepínač medzi nimi. Tlačidlá hlasitosti sú kombinované a ich funkcia sa prispôsobuje podľa aktuálne zvoleného režimu a takisto aj dlhé a krátke podržanie. Ide napríklad o prechádzanie medzi skladbami alebo ladenie FM staníc či následne prepínanie medzi nimi.

Reproduktor sa dá umývať pod tečúcou vodou a predná látková strana sa dá vyčistiť kefou na prípadné nečistoty.

Hudobne je určený pre menej náročných používateľov. Výšky a stredy sú zreteľné, basy menej. Argumentom môže byť možnosť prehrávania hudby alebo povedzme audio kníh priamo z pamäťovej karty. Netreba ho pripájať k žiadnemu zariadeniu.

Tiež aj fakt, že obsahuje FM rádio. Ideálny na chatu alebo pre deti. Niečo prežije, potopiť ho môžete aj na 30 minút bez toho, aby sa poškodil, takže bude vhodný aj pre deti.

thumbs-up-icon

Páčilo sa nám

  • Odolnosť IPX7
  • FM rádio ako jeden z režimov
  • Cena

thumbs-down-icon

Nepáčilo sa nám

  • Menej výrazné basy

Cena: 25,99 EUR

Zapožičal: www.planeo.sk

Prečítajte si aj:

Samsung MX-T50: Reproduktor ku bazénu a do telocvične (RECENZIA)

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.