Zabezpečte si vaše firewally, počítače, servery a mobilné zariadenia pomocou najlepších kyberbezpečnostných riešení na trhu a spravujte všetko z jedného intuitívneho používateľského rozhrania.

Zaregistrujte sa na septembrový seriál 4 interaktívnych živých webinárov spoločnosti Sophos. Kyberbezpečnostní odborníci vás oboznámia s výhodami platformy Central a jednotlivými komponentmi, ktoré zabezpečia kompletnú ochranu vašich podnikových koncových bodov, mobilných zariadení, serverov a siete. Stačí vám len jedna registrácia na všetky 4 interaktívne webináre.

ZAREGISTRUJTE SA NA BEZPLATNÝ WEBINÁR TU>>

Nenechajte si ujsť jedinečnú príležitosť dozvedieť sa viac o Sophos Central z pohodlia vášho kresla a spýtať sa kyberbezpečnostných odborníkov zo Sophos na čokoľvek počas živého chatu. Rezervujte si miesto ešte dnes! Pokiaľ sa webináru nemôžete zúčastniť, registráciu odporúčame aj v tomto prípade. Po skončení udalosti automaticky obdržíte odkaz na záznam akcie, takže vám neunikne žiadna dôležitá informácia od odborníkov zo Sophos.

Prehľad všetkých webinárov

Každý pondelok počas septembra od 10:00.

09. 09. 2019

  • Predstavenie Sophos Central – Intuitívna konzola Central pre správu všetkých bezpečnostných riešení (vrátane Synchronized Security)

16. 09. 2019

  • Funkcia Sophos Central pre ochranu siete: Firewall XG a zabezpečenie Wi-Fi

23. 09. 2019

  • Funkcia Sophos Central pre ochranu koncových bodov, serverov a mobilných zariadení: Intercept X s EDR pre koncové body a servery a správu mobilných zariadení

30. 09. 2019

  • Funkcia Sophos Central pre šifrovanie, e-maily, verejný cloud (Cloud Optix) a nástroje simulujúce útoky na školenia zamestnancov (Phish Threat)

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.