Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Predstavujeme najnovšie skutočne bezdrôtové slúchadlá do uší, ktoré vďaka pokročilým polovodičovým meničom s technológiou MEMS pozdvihujú každý tón na novú úroveň.

Spoločnosť Creative Technology dnes oznámila vydanie očakávaných slúchadiel Creative Aurvana Ace a Creative Aurvana Ace 2, najnovších skutočne bezdrôtových slúchadiel do uší s prelomovými polovodičovými, plne kremíkovými meničmi MEMS. Séria Creative Aurvana Ace, poháňaná ovládačmi xMEMS, bola vyladená tak, aby poskytovala pozoruhodnú čistotu zvuku so širšou frekvenčnou odozvou od 5 Hz do 40 KHz. Vďaka tomuto komplexnému radu si používatelia budú môcť vychutnať skutočne pohlcujúci a realistický zvuk, či už ide o hudbu, filmy alebo konferenčné hovory.

Tieto najnovšie bezdrôtové slúchadlá sú tiež vybavené technológiou LE Audio s kodekom LC3, rozhraním Bluetooth 5.3, hybridným aktívnym potláčaním hluku (ANC), režimom okolia a celkovou dobou prehrávania až 24 hodín, čo z nich robí jednoznačnú voľbu pre audio nadšencov, ktorí hľadajú to najlepšie v skutočných bezdrôtových slúchadlách.

Predstavujeme zlatý štandard skutočného bezdrôtového zvuku so slúchadlami Creative Aurvana Ace a Creative Aurvana Ace 2

Spoznajte výkon ovládačov xMEMS

Srdcom slúchadiel Creative Aurvana Ace a Creative Aurvana Ace 2 sú špičkové polovodičové meniče MEMS, ktoré zohrávajú kľúčovú úlohu pri poskytovaní skutočne prirodzeného a realistického zvuku. Tieto špecializované meniče, odborne integrované do každého náušníka, predstavujú inovatívny dizajn s malými klapkami starostlivo pripevnenými na kremíkových čipoch. Táto technológia vyniká tým, ako replikuje zvuk, keď tieto klapky pohotovo reagujú na krátke elektrické signály. Týmto spôsobom sú tieto meniče schopné generovať zvukové vlny, ktoré presne napodobňujú spôsob, akým používatelia prirodzene počujú zvuky v okolitom svete. Výsledkom je zvukový zážitok, ktorý je nielen čistý, ale aj pozoruhodne realistický, podobný tomu, ako keby boli interpreti priamo vedľa používateľov.

Séria Creative Aurvana Ace – vaša brána k zvukovej dokonalosti

Na dosiahnutie komplexného zvukového zážitku je séria Creative Aurvana Ace vybavená pozoruhodným systémom dvoch meničov, ktorý harmonicky spája výkon technológie xMEMS s 10 mm dynamickými meničmi vyladenými na mieru. Tieto dva meniče dokážu spoločne poskytnúť širokú škálu prirodzených zvukov s pozoruhodnou presnosťou, ktorá siaha od jasných výšok po bohaté basy a dynamické výšky. Či už si teda používatelia vychutnávajú svoju obľúbenú hudbu, ponárajú sa do filmu alebo sa zapájajú do hovoru, systém duálnych ovládačov zaručuje bohatý, dômyselne prepracovaný a neskreslený zvukový zážitok.

Okrem výnimočných zvukových schopností ponúkajú Creative Aurvana Ace a Creative Aurvana Ace 2 celý rad funkcií, ktoré zvyšujú úroveň zvukového zážitku. Vďaka hybridnému aktívnemu potlačeniu hluku a režimu okolia sa môžu používatelia plne ponoriť do zvuku alebo si uvedomiť svoje okolie a bez problémov sa prispôsobiť akémukoľvek prostrediu. Tieto slúchadlá do uší sú tiež vybavené šiestimi zabudovanými mikrofónmi poháňanými technológiou Qualcomm cVc (Clear Voice Capture) na potlačenie šumu, čo zaručuje krištáľovo čisté hovory aj v hlučnom prostredí. Vďaka celkovej výdrži až 24 hodín sú ideálne na dlhé dochádzanie do práce, pracovné dni alebo dlhšie počúvanie. Okrem toho majú tieto najnovšie slúchadlá certifikát IPX5 (sú odolné voči potu), takže sú ideálne aj pre používateľov s aktívnym životným štýlom.

Oba modely tiež podporujú rôzne zvukové kodeky vrátane LE Audio s kodekom LC3 pre vynikajúcu kvalitu bezdrôtového zvuku, SBC, AAC, AptX a AptX Adaptive, ktoré zabezpečujú kompatibilitu s rôznymi zariadeniami a ponúkajú vysokokvalitné streamovanie zvuku.

Creative Aurvana Ace sa vyznačuje elegantným matným čiernym povrchom s nádychom medi, zatiaľ čo Creative Aurvana Ace 2 sa môže pochváliť moderným dymovým priesvitným dizajnom s výrazným medeným zvýraznením. Tento svieži vzhľad a dojem dokonale dopĺňa prevratnú technológiu vo vnútri.

Vyberte si ideálny pár – Creative Aurvana Ace vs. Creative Aurvana Ace 2

Hoci Creative Aurvana Ace aj Creative Aurvana Ace 2 majú rovnaké kľúčové vlastnosti, existuje niekoľko pozoruhodných rozdielov, ktoré Creative Aurvana Ace 2 odlišujú.

Vďaka technológii Qualcomm Adaptive Active Noise Cancellation (ANC) sú slúchadlá Creative Aurvana Ace 2 inteligentné a dokážu v reálnom čase prispôsobiť a doladiť úroveň potlačenia hluku na základe konkrétnych podmienok prostredia a prispôsobenia slúchadiel. Táto inovatívna schopnosť zabezpečuje dokonalú rovnováhu medzi izoláciou hluku a situačným povedomím, vďaka čomu sú ideálne na počúvanie v rôznych prostrediach.

V spojení s najnovším bezstratovým kodekom Qualcomm aptX prináša Creative Aurvana Ace 2 bezstratový zvuk s vysokou vernosťou pri 16-bitovej frekvencii / 44,1 kHz, ktorý sa podobá zážitku na úrovni CD, kde je každý hudobný prvok verne reprodukovaný a poskytuje tak vynikajúci zážitok z počúvania pre audio nadšencov aj bežných poslucháčov.

„Ovládače xMEMS predstavujú významný skok v audio technológii,“ povedal Song Siow Hui, generálny riaditeľ spoločnosti Creative. „Vďaka nim reprodukujú slúchadlá Creative Aurvana Ace a Creative Aurvana Ace 2 zvuk s ohromujúcou presnosťou a vernosťou. Používatelia môžu očakávať úroveň intenzity a čistoty zvuku, ktorá nanovo definuje ich vnímanie prémiového zvuku.“

Ceny a dostupnosť

Creative Aurvana Ace stoja 149,99 EUR a sú k dispozícii na Creative.com.

Viac informácií nájdete na stránke creative.com/aurvanaace

Creative Aurvana Ace 2 stoja 179,99 USD a sú k dispozícii na Creative.com.

Viac informácií nájdete na stránke creative.com/aurvanaace2

Značky: