Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Sony predstavuje tri nové modely bezdrôtových slúchadiel h.ear a Walkmany vo farbách, ktoré spolu skvelo ladia. Slúchadlá sú ideálnou voľbou pre novú generáciu ľudí, ktorí milujú hudbu, a pritom je pre nich dôležitý aj štýl. Úchvatný jednoduchý dizajn slúchadiel zostáva zachovaný, dostali však osvieženie v podobe nových odtieňov, ktoré boli zvlášť vyberané s ohľadom na najnovšie módne trendy. Týmito skvostnými novými odtieňmi sú: Horizon Green, Twilight Red, Grayish Black, Pale Gold a Moonlit Blue. Farby s rôznymi strednými tónmi boli navrhnuté tak, aby pekne ladili s vaším životným štýlom a vyjadrovali váš osobný vkus.

Nové Walkmany série NW-A40 sú dostupné v rovnakých farbách, takže si môžete dopriať audio vo vysokom rozlíšení v štýlovej kombinácii so slúchadlami.

H.ear boli vytvorené pre maximálny komfort, pritom ale zostávajú štýlové. Tieto bezdrôtové slúchadla s technológiou BLUETOOTH vám prinesú vysokú kvalitu zvuku na dokonalé počúvanie, a navyše vám ich budú vaši priatelia a spolucestujúci závidieť.

Na pripojenie slúchadiel je k dispozícii nová aplikácia Sony | Headphones Connect app, ktorá vám umožní lepšie ovládať spôsob počutia každého zvuku. Vďaka ekvalizéru môžete hudbu prehrávať presne takým štýlom, pre aký sa rozhodnete. Predinštalované zvukové efekty vám umožnia voliť medzi efektmi štadiónu, klubu, koncertnej siene či pódia pod šírym nebom, takže budete mať pri počúvaní pocit, že ste na živom koncerte.

Maximálna kvalita, minimálna veľkosť

Kompaktný dizajn bezdrôtových slúchadiel h.ear on 2 Mini Wireless (WH-H800) je charakteristický hlavne vďaka svojim príjemným pohodlným slúchadlám na uši, ktoré sú minimalistické a ľahké. Môžete ich vziať so sebou, kedykoľvek niekam vyrážate. Stačí ich len zapnúť. Dokonale sa hodia k tomu, aby ste ich zapli, keď niekam vyrážate. Potom sa zas dajú pohodlne uložiť do tašky, alebo rovnako farebného prenosného vrecka, keď dorazíte na miesto určenia.

S vysoko kvalitným bezdrôtovým zvukom s technológiou LDAC alebo DSEE HX a možnosťou audia vo vysokom rozlíšení s káblovým pripojením sú slúchadla h.ear on 2 Mini Wireless malé a ľahké, no napriek tomu presvedčivo výkonné. A rozhodne nerobia žiadny kompromis, pokiaľ ide o výdrž batérie, pretože si ich môžete zapnúť až na 24 hodín bez toho,  aby ste ich museli znovu dobíjať. Vydržia tiež v prevádzke 90 minút, len po desiatich minútach nabíjania, vďaka rýchlemu dobíjaniu Quick Charging.

Eliminujte okolitý šum a vyrazte von štýlovo

Výdrž batérie hrá taktiež kľúčovú rolu. Slúchadlá h.ear on 2 Wireless NC ponúkajú výdrž batérie 28 hodín a možnosť rýchleho dobíjania, vďaka čomu v priebehu desiatich minút nabíjania získate 65 minút počúvania. Slúchadlá sú kompatibilné s Hi-Res Audio a doprajú vám tú najvyššiu kvalitu zvuku po celý deň.

Pohodlie pri každom hovore

Slúchadlá h.ear in 2 Wireless (WI-H700) sa dokonale hodia nie len na počúvanie hudby a prijímanie hovorov. Ponúkajú omnoho viac. Ide o bezdrôtové slúchadlá, ktoré v tejto sérii vynikajú dizajnom s páskou za krk. S týmito slúchadlami, ktorá majú na koncoch magnetickú sponu k ich zaisteniu, sa nemusíte obťažovať s káblami. Ich výhodou sú taktiež vibrácie, ktoré vám oznámia prichádzajúci hovor. Vďaka osemhodinovej výdrži takto kompaktných slúchadiel sa h.ear stanú neoddeliteľnou súčasťou vášho bežného života.

Dokonalý hudobný prehrávač k vašim novým slúchadlám

Walkman série NW-A40 je štýlový, kompaktný a dokonale farebne ladí s druhou generáciou série slúchadiel h.ear.

Je kompatibilný s Hi-Res Audio a disponuje vstavaným digitálnym zosilňovačom S-Master HX, ktorý spoločne s DSEE HX vylepší kvalitu počutia vášho hudobného playlistu. Zároveň zvládne prehrávať súbory DSD a funguje ako USB DAC pre vaše hudobné zložky na PC. Tento digitálny hudobný prehrávač je taktiež kompatibilný s formátom súborov MQA.

Režimy Ambient Sound a Noise Cancelling môžete využiť pri počúvaní so slúchadlami, ktoré sú súčasťou balenia NW-A45HN. Tento Walkman sa dokáže jednoducho prispôsobiť vášmu okoliu a dokáže tak zaistiť ten najlepší zážitok z počúvania.

Séria Walkmanov NW-A40 sa pýši premysleným navrhnutím. Má malý dotykový displej veľkosti 3,1 palca a grafické rozhranie, ktoré sa ľahko používa. Menu má menej úrovní, je tiež preto dobre prehľadné pri prechádzaní. Tento Walkman sa môže pochváliť dlhými 45 hodinami výdrže batérie takže ho môžete mať neustále so sebou po celý deň aj noc, bez toho, aby ste sa museli báť, že sa vám vybije.

 

Značky: