Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Obľúbené stretnutie fanúšikov a majiteľov vozidla Dacia Duster už siedmykrát v Starej Ľubovni. Tento rok sa podujatia zúčastnilo 250 ľudí a 80 modelov Duster. Každý si užil relax pri výhľade na prírodu Levočských vrchov a zároveň preveril schopnosti svojho vozidla.

Predajca vozidiel značky Renault a Dacia ALD Mobil v spolupráci s importérom Renault Slovensko opäť organizovali obľúbené podujatie Duster Tour 2018. Už siedmy ročník začal v nedeľu skoro ráno 16.septembra 2018. Aj tento rok sa tešil veľkej popularite. Dílerstvo pozýva každoročne na tento event svojich klientov a fanúšikov značky Dacia, špeciálne modelu Dacia Duster. Tohto ročníka sa spolu zúčastnilo 80 vozidiel Dacia Duster.

„Sme veľmi radi, že naši klienti využili možnosť vyskúšať si svoje vozidlá Dacia Duster aj v iných, ako bežných podmienkach, preveril ich aj  na cestách, ktorých terénny charakter im dal zabrať a vlastne dokonale preveril ich fantastické terénne vlastnosti.

Všetky vozidlá absolvovali celú trasu bez jediného problému, či už technického, alebo navigačného. Je to o to cennejšie, že tento už siedmy ročník opäť potvrdil, že vozidlá Dacia Duster právom patria k reálne najlepším terénnym vozidlám na trhu v pomere cena/ vlastnosti/ spoľahlivosť“, skonštatoval hlavný organizátor a majiteľ dílerstva ALD Mobil Ľubomír Dlugolinský.

Nádherné výhľady v kombinácií s off-roadom

Poznávacia trasa viedla zo Starej Ľubovne cez bývalý vojensko výcvikový priestor Javorina (Levočské vrchy). Na vybranej trase si mohli účastníci prezrieť krásy slovenskej prírody, či zaujímavosti ako napr. kostolík vo vysťahovanej obci Ruskinovce. Zároveň si posádky mali možnosť vyskúšať schopnosti svojho auta v mimo mestských podmienkach.

Väčšina účastníkov prišla na svojom vozidle s pohonom 4×4, ale nespevnené a off-road cesty prešli aj tí s predným náhonom. Až na zablatené kolesá bola jazda bezproblémová.

Zábava pre celú rodinu na celý deň

V cieľovej destinácii, ktorou sa stala strelnica Majer pod Lesom, bol pre účastníkov pripravené občerstvenie s hudobnou kulisou. Na mieste organizátor pripravil pre hostí súťaž v streľbe, tí menší mali možnosť zajazdiť si na segwayoch. Súťaž o najkrajší Duster z Duster Tour 2018 vyhral Dobrovoľný hasičský zbor mesta Podolínec, ktorý si ako výhru odniesol poukaz na servis vozidla v hodnote 200 €.

„Výborný pomer hodnoty a nákupnej ceny modelov Dacia je neprehliadnuteľný. Majitelia Dacia automobilov sú vďační a verní zákazníci, ktorí sami šíria dobré meno značky. Dacia si získava srdcia Slovákov!

Najväčšie sympatie vidíme práve k mimoriadne obľúbenému SUV Dacia Duster. Majitelia vozidiel Dacia Duster oceňujú jej spoľahlivosť, overené technológie a v neposlednom rade originálny dizajn.

Na Duster tour chodím opakovane a rád. Je úžasné sa osobne stretnúť s majiteľmi a fanúšikmi Dacia Duster, o to výnimočnejšie je to práve pri zdolávaní off-road trate v okolí Starej Ľubovne,“ hodnotí podujatie Richard Evanson, generálny riaditeľ Renault Slovensko.

Značky: