Zabojujte o hodnotné ceny v súťaži, ktorá preverí vaše programátorské zručnosti či logické myslenie.

Chcete, aby vaša práca programátora mala ešte väčší zmysel a celosvetový dopad? Ukážte, ako vám to „kóduje“. Zapojte sa do výzvy a vykročte k skvelému jobu s pridanou hodnotou v Siemens Healthineers Slovensko, ktorý je jedným z najlepších zamestnávateľov a lídrov v tejto oblasti.

5 súťažných úloh

Presne v tomto duchu sa bude niesť aj celá súťaž. Pozostáva z 5 úloh odstupňovaných podľa náročnosti. Avšak ešte predtým, ako sa pustíte do ich riešenia, bude pre vás pripravená jedna zahrievacia úloha.

Súťažiacich bude úlohami sprevádzať virtuálna pacientka SIMI, ktorú bude treba „liečiť“. K jej liečbe nebudete potrebovať žiadne lekárske vedomosti, pretože všetky úlohy sa budú týkať záchrany životov pomocou IT zručností. 

Záujemcovia, ktorí sa do súťaže zapoja, budú musieť všetky úlohy vyriešiť naraz. Nie je ich však potrebné riešiť bezprostredne po registrácii. Pre tých najlepších sú pripravené hodnotné ceny – iPhone 13, MacBook a hodinky Apple Watch. Odmenení budú aj ďalší náhodne vyžrebovaní účastníci. 

Registrujte sa na stránke www.vyliecsimi.sk

Cheatujte s reláciou čÍTy

Počas trvania súťaže bude vysielaná aj relácia s názvom čÍTy, ktorou vás bude sprevádzať Ján Gordulič. V nej budú s team leaderom Siemens Healthineers preberané jednotlivé súťažné úlohy a ich možné riešenia. V neposlednom rade odznejú aj rady, aké metódy si naštudovať pred tým, než sa pustíte do riešenia súťažných úloh. Viac už vo videách nižšie.

Ako vyhrať?

  • Pomôžte virtuálnej pacientke Simi, ktorá leží vo virtuálnej nemocnici, a zbavte ju jej problémov. Stačí sa zaregistrovať a po spustení hry sa odkryje päť úloh v anglickom jazyku.
  • V úlohách budete musieť zapojiť rôzne programátorské zručnosti – cieľom Simi je nájsť tých najlepších.
  • Keď už raz výzvu spustíte, časovač nie je možné zastaviť a pokračovať neskôr. Úlohy už budete musieť dokončiť. 
  • Odporúčame zavrieť všetky ďalšie okná a taby, aby vás nič nevyrušovalo.
  • Ak chcete zvýšiť svoje šance na výhru, odporúčame vám pozrieť si obidve videá čÍTy. Získate cenné rady, ktoré vám pomôžu sa na úlohy lepšie pripraviť. 
  • Vyhrávajú prví traja najlepší. Rozhoduje rýchlosť, čistota kódu či logické myslenie. Všetko vyhodnotí umelá inteligencia.
Siemens Healthineers Zdroj: Siemens

Je táto výzva náborovou kampaňou? 

Počas súťaže má každý účastník jedinečnú možnosť ukázať, aký je dobrý. Pokiaľ spravíte dojem, určite sa vám zo Siemens Healthineers ozvú. 

Pokiaľ sa však súťaže nechcete zúčastniť a máte záujem o prácu v Siemens Healthineers, pošlite svoje CV. Voľné pracovné pozície nájdete priamo na stránke spoločnosti – TU.

V Siemens Healthineers programátori a developeri pracujú na vývoji unikátnych softvérov pre nemocnice po celom svete. Okrem globálneho zlepšovania kvality zdravotnej starostlivosti, posúvajú členovia tímov hranice lekárskej diagnostiky. Priamo sa tak podieľajú na záchrane životov pacientov, pričom nemocniciam a zdravotníctvu dokážu ušetriť nemalé peniaze. 

Zdroj: Siemens Healthineers

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.