Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Pripravte sa na oslavy príchodu nového roka štýlovo a kúpte si reproduktor, ktorý urobí z vašej párty nezabudnuteľný zážitok.

Či už ste milovníkmi kvalitného zvuku, hutných basov, karaoke, bavia vás svetelné efekty alebo sa chcete stať DJom, potom si určite vyberiete z rodinky párty speakerov od značky Panasonic: TMAX10, TMAX40 a TMAX50.

TMAX10: Všestranný reprák

Nedovoľte, aby bola vaša party nudná. S reproduktorom TMAX10 sa môžete vďaka dvom zabudovaným vstupom na mikrofón pustiť napríklad do karaoke alebo odmoderovať tanečnú súťaž. Funkcia Echo s využitím efektov sa postará o to, aby váš hlas znel impozantne. Mobilná aplikácia MAX Juke, ktorá sa reproduktorom jednoducho prepojí, z vás urobí DJa  na vlastnej párty a umožní miešať jednotlivé hudobné štýly. Streamovať môžete tiež hudbu z YouTube. Vďaka zabudovanej rukoväti je reproduktor ľahko prenosný, takže môžete vašu párty usporiadať kdekoľvek. Pokiaľ práve nie je nablízku zásuvka, vystačíte si aj s PowerBank, ktorú kúpite spolu s reprákom.

Odporúčaná MOC 269 EUR.

TMAX40: Párty ako v klube

K Silvestru neodmysliteľne patrí párty, kamaráti a nekonečná zábava. Ak nemáte radi preplnené kluby, ale aj tak si chcete vychutnať svetovú hudbu u seba doma, musíte si zaobstarať reproduktor TMAX40. Hudobné dielo od spoločnosti Panasonic vás jednoducho vtiahne do sveta nespútanej zábavy a vyčaruje tú pravú klubovú atmosféru. Hudbu pocítite v každej časti tela vďaka konštrukcii Airquake Bass, ale tiež ju uvidíte vďaka technológii MAX Dance. Svetelné efekty sa perfektne prispôsobia rytmu hudby a zlepšia náladu všetkým. Reproduktor je ľahko prenosný a má neobmedzené možnosti využitia. Pretancujte sa do nového roka ako v tom najlepšom klube a užite si ten najlepší pocit z hudby.

Odporúčaná MOC 539 EUR.

TMAX50: Baby nebude sedieť v kúte!

Dostaňte oslavy nového roka na ďalšiu úroveň a objavte novú dimenziu stretnutia s priateľmi vďaka reproduktoru TMAX50 s dvoma zabudovanými woofermi. Atmosféra bude umocnená v každom okamihu, ktorý s kamarátmi ten večer zažijete. Osvetlenie MAX Dance vám zaručí tie najlepšie svetelné efekty, ktoré sa synchronizujú s hudbou a roztancujú každého v miestnosti. TMAX50 vie prehrať zvuk tých najnižších frekvencií, ktoré dokáže človek vnímať celým telom. Navyše má funkcie karaoke a dídžeja, ktoré sa postarajú o kopu zábavy. Je teda len na vás ako si užijete koniec roka 2019, ale určite by k nemu mala patriť nezabudnuteľná párty!

Odporúčaná MOC 659 EUR.