Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Zákazníci Skylink TV pre Orange budú môcť v nasledujúcej sezóne sledovať  anglickú Premier League na novej prémiovej stanici. Najvyššia anglická futbalová súťaž bude exkluzívne vysielaná na stanici CANAL+ Sport a okrem samotných zápasov prinesie aj množstvo ďalších atraktívnych noviniek.

Nová športová televízna stanica CANAL+ Sport príde na trh v lete. Divákom ponúkne možnosť v priamom prenose sledovať všetky zápasy Premier League. Od septembra bude CANAL+ Sport dostupný aj pre divákov Skylink TV pre Orange, a to v rámci nového balíka Kombi+ a prémiového balíka CANAL+ Sport.

Spolu s anglickou Premier League zákazník v balíku Kombi+ za mesačný poplatok 19,90 € získa aj stanice Sport1 a Sport2, ktoré popri futbale ponúkajú aj kvalitný obsah zo sveta F1. Prémiový balík CANAL+ Sport bude pre zákazníkov Skylink TV pre Orange dostupný za 7,49 eura mesačne. Oba balíky budú k dispozícii bez viazanosti a zákazníci Orangeu ich budú môcť mať ešte výhodnejšie v rámci ponuky služieb Love k svojmu hlasovému paušálu a internetu. Podrobnosti nájdete aj na www.orange.sk.

Značky: