Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Cesta od nápadu k úspešnému produktu môže byť opäť kratšia. Slovenské startupy teraz majú šancu využiť najinovatívnejšiu technológiu a získať prístup k štvrť miliónu zákazníkov na celom svete. Stačí sa prihlásiť do súťaže SAP Startup Challenge, predstaviť inovatívnu myšlienku a čerpať z celého radu výhod.

Súťaž je určená pre technologické startupy v strednej a východnej Európe, ktoré sa zaoberajú spracovaním Big Data, prediktívnou analytikou, či analýzou v reálnom čase.

Spoločnosť SAP slovenským startupom ponúka svoju technológiu SAP HANA Cloud a ďalšie nástroje, potrebné na premenu dobrého nápadu na skutočný škálovateľný medzinárodný biznis. Úspešné startupy okrem cloudovej in-memory platformy získajú prístup k technickým expertom, ako aj k základni viac ako 250-tisíc zákazníkov na celom svete, ktorým svoj produkt môžu ponúknuť. Predstaviť svoju myšlienku navyše môžu na šiestich marketingových podujatiach v celej strednej a východnej Európe, kde si ich priamo pozrie viac ako dvetisíc klientov spoločnosti SAP i v komunite investorov.

Na účasť v programe je potrebné zaregistrovať sa čím skôr na stránke hcpstartupchallenge.com a zúčastniť sa na niektorom zo stredoeurópskych workshopov. Štartuje sa už v utorok 13. októbra v Brne. Kto tento termín nestihne, má na výber ešte päť podujatí – 27. októbra vo Varšave a v Belehrade, 28. októbra v Budapešti a o deň neskôr v Bukurešti a v Sofii. Následne musia účastníci do jedného mesiaca od workshopu vyvinúť aplikáciu a poslať krátke 3-minútové prezentačné demo video. Finálové kolo sa uskutoční 15. decembra.

S prihláškou sa neoplatí váhať, keďže súťaž je otvorená maximálne pre stovku startupov zo 14 krajín regiónu strednej a východnej Európy.

Značky: