Chcete aj vy žiť jednoduchšie? Máme zopár online tipov, ktoré vám s tým pomôžu.

Zdieľajte svoj majetok a zarábajte

Je to presne také jednoduché, ako to znie. Sharilo je slovenský startup, ktorý sa venuje zdieľaniu majetku. Je určený výlučne pre podnikateľov, ktorí vďaka rýchlej registrácii môžu objaviť novú formu šetrenia, či získania peňažných prostriedkov. Predstavte si, že máte nevyužité kreslo v kaderníckom salóne, alebo prázdnu kanceláriu. Vďaka Sharilo ich môžete prenajať. Rovnako dobre služba funguje aj opačne. Potrebujete auto aj so šoférom? Možno nejaká menšia dopravná spoločnosť vám ho poskytne za výhodnejšiu cenu.

sharilo

Využite outsourcing

Dejte mi lidi, já to udělám“. Toto české porekadlo prezentuje význam outsourcingu. Prečo by ste sa mali trápiť s výkonom nejakej služby, keď vám to jednoducho kradne veľa času, ktorý môžete využiť efektívnejšie? Presne aj pre toto vznikla služba pre všetkých e-shoparov, Shopsupport. Táto služba šetrí nielen váš čas, ale aj peniaze. V rámci nej máte ako majiteľ e-shopu zabezpečenú plne profesionálnu komunikáciu so zákazníkmi, a dokonca aj kvalitný servis spojený s baliacimi a skladovacími službami. K dispozícií sú aj ďalšie doplnkové služby. Vy sa tak môžete venovať rastu svojho biznisu po iných stránkach.

shopsupport

Vzdelávajte sa z pláže

Predstavte si – pijete ranné cappuccino a popri tom si dáte online hodinu španielčiny. A následne môžete nadobudnuté skúsenosti otestovať s tým fešákom, alebo tou kočkou na pláži.  Presne toto môžete mať vďaka projektu PyjamasAcademy. Ten prináša možnosti nielen pre študentov, ale aj pre učiteľov, ktorí si vďaka nemu môžu vytvoriť ďalší pravidelný príjem – a to sa vždy hodí. V rámci PyjamasAcademy, ktoré by sa v lete mohlo volať aj BeachAcademy, ušetríte množstvo času, ktorý by ste inak „zabili“ presúvaním sa na hodiny cudzích jazykov, či iných vzdelávacích aktivít. Môžete venovať práci, rodine, alebo len sebe a začnete žiť plnohodnotnejšie.

pyjamas-academy_web

Plaťte efektívne a bezpečne

To, že Slovensko je malou online veľmocou dokazuje aj fakt, že sme vyvinuli aj online platobnú bránu, ktorá dokáže smelo konkurovať gigantom z konkurencie. Besteron je prvá online platobná brána so svetovými ambíciami.  Ako môže dopomôcť vášmu podnikaniu? Pokiaľ máte skúsenosť s platobnými bránami, viete, že fungujú ako virtuálne peňaženky a chvíľku to trvá, pokiaľ sa k svojim peniažkom dostanete. Vďaka tejto slovenskej platobnej bráne máte svoje peniaze takmer okamžite a dokážete s nimi pracovať. To znamená, rýchlejšie posielate tovar a rovnako aj platíte svoje ďalšie záväzky. Besteron nenarába s peniazmi klienta, ale klient pracuje priamo so svojim bankovým prostredím, ktoré mu je známe.

besteron

Značky: