Slúchadlá JBL JR310BT sú zamerané na deti nielen tromi farebnými kombináciami. Majú špeciálne navrhnuté náušníky, aby netlačili na uši a jemné polstrovanie. Fungujú cez Bluetooth a na jedno nabitie vydržia do 30 hodín prehrávania.

Výrobca pridal aj ochranu sluchu. Slúchadlá tak vďaka funkcii JBL Safe Sound nepresiahnu hranicu 85 dB. Konštrukčne sú navrhnuté tak, aby poskytli bezpečné používanie a nespôsobili zranenie. Sú z plastu a majú nastaviteľnú veľkosť spojovacieho oblúka.

Nabíjajú sa cez rozhranie microUSB a kábel je v dodávke. Výrobca kládol dôraz na jednoduché ovládanie a na slúchadlách sú len dve tlačidlá. Na zapnutie a spárovanie cez Bluetooth. Hodia sa pre rôzne vekové skupiny a nie sú prekombinované množstvom tlačidiel.

Veľkosť meniča je 32 mm a slúchadlá sú koncipované s prítlakom na uši. Ten je tak akurát. Špecialitou je súprava opakovane použiteľných samolepiek. Takto si dieťa môže ozdobiť slúchadlá podľa svojho štýlu. Na základe samolepiek ich od seba odlíšia, aj keby ste kúpili dva rovnaké farebné varianty.

Cena: 49,90 €

Zapožičal: www.jbl.sk

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.