Spoločnosť Google uviedla webovú verziu svojej inteligentnej četovacej aplikácie Google Allo. Informoval o tom produktový riaditeľ aplikácie Amit Fulay na svojom Twitterovom profile.

Aplikácia v súčasnosti pracuje len v prehliadači Google Chrome, čo z nej robí skôr rozšírenie pre spomínaný prehliadač, než reálnu webovú verziu. Veľkým obmedzením je aj aktuálna dostupnosť webového rozhrania len pre používateľov aplikácie pre operačný systém Android.

Webové rozhranie momentálne podporuje Android aplikácia Google Allo vo verzii 16 a vyššie. Dostupnosť webového prihlasovania pre používateľov iOS aplikácie nie je zatiaľ presne známa, no Google ju sľubuje v krátkej dobe.

Do webovej verzie je aktuálne možné sa prihlásiť podobne ako do služby WhatsApp – oskenovaním QR kódu v mobilnej aplikácií Google Allo. Služba je dostupná na adrese allo.google.com/web.

Google Allo je inteligentná četovacia aplikácia, v ktorej môžete aktuálne využívať rôzne smajlíky a nálepky, prípadne nastaviť automatickú exspiráciu vašej správy. Allo sa zároveň učí z vašich správ a na základe algoritmu vám prispôsobuje návrhy. Aplikácia je dostupná pre iOS a Android.

Zdroj: Twitter

Autor: Martin Štěpánek

Prečítajte si aj:

Google sprístupnil nový messenger Allo. Už aj pre Slovensko (doplnené)