Portál MôjAndroid.sk v spolupráci s partnermi aj tento rok pripravil hlasovanie o najlepšiu slovenskú smart banku. V poradí ide už o siedmy ročník ankety Smart Banka.

Podstatou súťaže je hlasovanie čitateľov za banky s najlepším mobilným bankovníctvom a smart funkcionalitami na Slovensku. Aktuálny ročník nesie oficiálny názov Smart Banka 2022, aby označenie korešpondovalo s kalendárnym rokom, v ktorom anketa prebieha.

Hlasovanie trvá od 27. 1. 2022 do 20. 3.2022. Na základe odovzdaných hlasov budú vyhodnotené najlepšie bankové aplikácie podľa ich funkcií a vlastností, ktoré svojim klientom ponúkajú jednotlivé banky.

Neviete sa rozhodnúť? Porovnajte si banky

Na stránke SmartBanka.sk nájdete zoznam všetkých zapojených bankových aplikácií a po kliknutí na ktorúkoľvek z nich vidíte rozsiahly zoznam funkcií, ktoré klientom ponúka.

Veľmi jednoducho si tak môžete porovnať funkcie aplikácií jednotlivých bánk a vybrať tak tú, ktorá je podľa používateľov najlepšia.

Smart Banka 2022

Smart Banka pomôže tam, kde je to potrebné

Anketa Smart Banka 2022 tiež pomáha. V minulom roku zaznamenala 50-tisic hlasujúcich a všetky hlasy boli pretavené do finančnej podpory pre projekt IPčko.

„V tomto duchu sme sa rozhodli pokračovať aj tento rok. Vaše hlasy sa zmenia na pomoc tým, ktorí to v týchto zložitých časoch potrebujú najviac. Uplynulé dva roky boli náročné pre nás všetkých. Sme radi, že sme ich v zdraví prekonali. Nie všetci však mali rovnaké šťastie, a tak by sme chceli hneď od začiatku nového roka viac pomáhať. Preto sme sa rozhodli podporiť OZ IPčko sumou 2 centy za každého hlasujúceho v ankete.

Vybrali sme si túto internetovú linku dôvery pre mladých ľudí. Psychologickú pomoc poskytujú nonstop, bezplatne a anonymne prostredníctvom chatu a emailu. Aj vďaka vám budeme tak môcť pomôcť ľuďom, ktorí ju potrebujú.“

Michal Chabada, šéfredaktor MôjAndroid.sk

Vyhrajte smartfón v hodnote 1000 eur

Najlepšie banky získajú titul Smart Banka 2022Ocenenie si odnesú banky na prvých troch miestach podľa verejného hlasovania. S výhrou však neodídu len samotné banky, ale aj hlasujúci, spomedzi ktorých bude vyžrebovaný výherca nového smartfónu v hodnote až 1000 eur podľa vlastného výberu.

Áno, presne tak. Sám výherca si zvolí, ktorý smartfón z aktuálnej trhovej ponuky mu nejaviac vyhovuje. Tak neváhajte a zapojte sa ešte dnes!

Smart Banka 2022

Značky: