Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Za nevídanou popularitou smart monitorov stojí štýlový dizajn a bohatá funkčná výbava, ktorá používateľom uľahčuje život.

Bratislava, 21. apríla 2022 – Spoločnosť Samsung Electronics oznámila, že kumulovaný predaj monitorov radu Smart Monitor presiahol po celom svete milión kusov. V prípade, že si predobjednáte Smart monitor M8, získate ako bonus biele slúchadlá Galaxy Buds2 za 1 euro. Akcia platí do 30. apríla 2022 alebo do vypredania zásob v e-shope samsung.sk, v značkových predajniach Samsung a u vybraných predajcov.

Nové modely tohto radu podporujú inteligentný systém Smart Hub a vďaka tomu sa výborne hodia pre prácu aj pre výučbu z domu. Fungujú totiž aj samostatne, bez pripojenia k počítaču alebo k akémukoľvek inému externému zariadeniu. Okrem toho môžu ich majitelia využívať celý rad internetových streamingových služieb[1], medzi ktoré patria Netflix, HBO Max, YouTube a pod.

Prvé modely radu Smart Monitor si na konci roku 2020 získali veľkú obľubu, takže sa ju tento rok Samsung rozhodol rozšíriť. V súčasnej dobe je v ponuke 11 smart monitorov, medzi nimi aj špičkové typy M8, M7 a M5.

Pozornosť na seba púta predovšetkým horúca novinka M8 – univerzálny monitor v ikonickom štíhlom prevedení. Na výber sú štyri farebné varianty – biela Warm White, ružová Sunset Pink, modrá Daylight Blue a zelená Spring Green. Vďaka štýlovému dizajnu zapadne Samsung M8 prakticky do akéhokoľvek prostredia, takže vyhovuje používateľom s rôznym vkusom a preferenciami.

Nemenej dôležitá je aj funkčná výbava monitora – Samsung M8 ponúka napríklad odopínateľnú kameru SlimFit Cam alebo aplikáciu pre videokonferencie. To je v ére domácich kancelárií a dištančného vzdelávania nesmierne cenné.

Vďaka bohatej ponuke funkcií a využitiu najmodernejších technológií získal Smart Monitor M8 na veľtrhu CES 2022 cenu Innovation Awards Honoree od renomovaného združenia CTA (Consumer Technology Association). 28. marca 2022 začal Samsung prijímať predobjednávky na M8 v USA, Nemecku, Francúzsku a v mnohých ďalších krajinách. Záujem výrazne presiahol firemné očakávania a jednoznačne svedčí o popularite smart monitorov Samsung po celom svete. V prvom štvrťroku tohto roka stúpli predaje modelov Smart Monitor (vrátane predobjednávok M8) v medziročnom porovnaní približne o 40 %. 

„Používatelia stále častejšie pracujú, študujú a venujú sa zábave z domu. Modely Smart Monitor preto menia tradičnú definíciu monitorov – už nejde len o praktický pracovný nástroj, ale o funkciami nabité zariadenia pre každý životný štýl,“ vysvetľuje Hyesung Ha, výkonný viceprezident divízie zobrazovacích zariadení v Samsung Electronics. „Sme nesmierne radi, že naše predaje prekonali miliónovú hranicu, a očakávame ďalšie zvyšovanie dopytu – naši zákazníci po celom svete skrátka chcú smart technológiu pre každodenný život.“


[1] Dostupnosť streamingových služieb sa v jednotlivých krajinách líši. Niekde je potrebné predplatné.

Značky: