Toto zariadenie bude zatiaľ dostupné iba pre Japonsko.

Model Sharp S7 je mierne pozmenený Sharp Aquos Sense 3 Lite, ktorý prichádza s niekoľkými hardvérovými vylepšeniami, ako je napríklad energeticky úsporný IGZO LCD displej a veľká 4 000 mAh batéria. Sharp tiež tvrdí, že toto zariadenie vydrží až 1 týždeň na jedno nabitie. GSM Arena informuje, že smartfón prichádza s kovový zadným krytom, rozmermi 147 × 70 × 8,9 mm a hmotnosťou 167 gramov.

Displej má uhlopriečku 5,5-palca a rozlíšenie 2160 × 1080 pixelov. IGZO LCD panel od spoločnosti Sharp by mal dopomôcť k dlhej životnosti batérie, ktorá by mala udržať zariadenie v prevádzke až jeden týždeň. Čipset Snapdragon 630 poskytne dostatok výkonu a spolupracuje s 3 GB pamäte RAM.

Na zadnej strane zariadenia sa nachádza jeden fotoaparát s rozlíšením 12 Mpx f/2.0 s elektronickou stabilizáciou obrazu, spolu s 8 Mpx selfie fotoaparátom s clonou f/2.2. Softvér fotoaparátu obsahuje podľa očakávania aj funkcie umelej inteligencie, pre dosiahnutie kvalitnejších fotografií.

Sharp S7 bude dostupný s Androidom 10 One. Predajná cena nie je zatiaľ známa, pričom smartfón bude dostupný v Japonsku v broskyňovej, striebornej a šedej farbe. Predaj bude spustený počas decembra.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Google sa naštval: Koniec novým smartfónom so starým Androidom

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.