Spoločnosť LG pred pár hodinami oznámila, že dva vlajkové modely, LG G6  a LG V30, sa stanú súčasťou nového programu od Google s názvom Android Enterprise Recommended. Udeje sa tak po aktualizácii na Android 8.1 Oreo.

Vďaka tejto certifikácii budú obe zariadenia výslovne odporúčané spoločnosťou Google na použitie vo veľkých spoločnostiach a firmách.


Získaním certifikátu Android Enterprise Recommended Google odporúča, že spoločnosť LG je odhodlaná neustále zlepšovať podnikovú bezpečnosť a je mimoriadne dôležitá pre celosvetový prísľub dodávať schopné a zabezpečené zariadenia pre každú pracovnú oblasť bez ohľadu na jej veľkosť.

Pridanie tejto pocty do balíka podnikových funkcií, akými je napríklad LG GATE, zvyšuje hodnotu pre naše prémiové smartfóny pre podnikových používateľov a zvyšuje dôveru pre pracovníkov v IT.

Zatiaľ čo spoločnosť LG sa nezaviazala odhaliť, kedy táto aktualizácia bude vypustená, máme pocit, že to bude nejaký čas trvať. Dokonca ani Android 8.0 Oreo ešte nie je oficiálne vydaný pre obe zariadenia, aj keď beta programy prinášajú Oreo zážitok pre používateľov v USA, Číne a Južnej Kórei. Aktualizácia na Android 8.0 Oreo by mala postupne prichádzať vo februári, ale stále je to pre väčšinu bežných používateľov len nesplnená túžba.

zdroj: phonearena

Prečítajte si aj:

VIDEO: Google Assistant konečne prichádza na ďalšie Android zariadenia (doplnené)

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.