Na Slovensku je otvorená nová predajňa Smarty v bratislavskom Avione. Má plochu 150 m2 a ponúka to najlepšie zo sveta elektroniky. Už začiatkom mesiaca odštartovala aj prevádzku doména rovnomenného e-shopu Smarty.sk.

Zdroj: TOUCHIT.sk
Predajňa Smarty.sk

Za predajňou stojí skupina Smarty BRANDS, ktorá na českom trhu funguje už 10 rokov. V rámci skupiny tu fungujú e-shopy JRC, Smarty a iWant Apple Premium Reseller.

Súčasť konceptu predajní je aj Brloh

Táto skupina na Slovensku vlastní od roku 2021 sieť ikonických predajní Brloh s ponukou špeciálne pre gaming. Tie sa postupne začlenia do vznikajúcej siete Smarty, kde budú tvoriť osobitnú gamingovú zónu práve pod označením Brloh.

Súčasťou Smarty.sk je aj BrlohZdroj: TOUCHIT.sk
Súčasťou Smarty.sk je aj Brloh

V kamennej sieti nájdete na jednom mieste to najlepšie zo Smarty.sk, aj gamingový sortiment Brlohu. Pobočky prepoja predaj na mieste, výdaj tovaru z e-shopu a servis zákazníkom Smarty aj Brlohu.

Vybrať sa dá aj nové PS-koZdroj: TOUCHIT.sk
Vybrať sa dá aj nové PS-ko

Ako nám pri našom rozhovore povedal zakladateľ a majiteľ Smarty BRANDS Petr Syrůček: Okrem expanzie kamenných predajní a úspešného štartu e-shopu sa určite budeme zameriavať na vdýchnutie nového života Brlohu. Ten dostane v novom koncepte predajní viac priestoru. Našou ambíciou je aj postupné rozšírenie ponúkaného portfólia.“

Vybrať sa dajú nové aj repasované smartfónyZdroj: TOUCHIT.sk
Vybrať sa dajú nové aj repasované smartfóny

Výrazné zľavy pre všetkých

Prvá predajňa oficiálne otvorí svoje brány v sobotu 25. marca. Na návštevníkov čaká sprievodný program, známy tech influencer Ducklok ale predovšetkým výrazné zľavy – 20 % zľavy na sortiment Samsung, 10 % na vybrané produkty Apple, akciový PS5 bundle s God of War: Ragnarok a Horizon Forbidden West v hodnote 599,99 €, Nintendo Switch za 239,99 €, Akcia 3+1 na Pokémon TCG a mnohé ďalšie.

Ponuka hierZdroj: TOUCHIT.sk
Ponuka hier

Expanzia do celého Slovenska

Smarty plánuje postupne expandovať mimo Bratislavy na celé Slovensko a do konca roka otvorí niekoľko vynovených pobočiek, v ktorých si budete môcť vybrať a vyskúšať mobilné telefóny, počítačové hry aj konzoly, kúpiť herný merch a zároveň sa s predajcom poradiť, ako najlepšie na mieru nastaviť vlastný počítač, alebo ako si zariadiť smart home.

Pekné herné pracovisko s vlastnou privátnou značkou Zdroj: TOUCHIT.sk
Pekné herné pracovisko s vlastnou privátnou značkou

Práve konzultačná činnosť je hlavnou výhodou Smarty.sk v porovnaní s konkurenciou ako je napr. NAY alebo Datart. Personál je špeciálne vytrénovaný aby vedel poradiť s tovarom, ktorý predajňa ponúka. Z predajne by ste mali odchádzať s pocitom, že ste si kúpili presne to, čo potrebujete. Určite to nie je o najnižšej predajnej cene, je to o komplexnom balíku služieb a tovaru. K tomu patrí aj slogan predajne – Stačí len pípnuť – ozvete sa s požiadavkou a tá bude splnená.

Herná svet v podaní BrlohZdroj: TOUCHIT.sk
Herný svet v podaní Brloh

Zdroje: vlastné, Smarty.sk

Prečítajte si tiež

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.