Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

  • spoločnosť Sony Mobile rozbehla spoluprácu s adrenalínovým športovcom Zdenom Brnoliakom
  • najnovšie produkty Sony Mobile budú technologickou podporou pri pokuse o svetový rekord v Pakistane

Sony Mobile rozbehla jedinečnú spoluprácu s popredným slovenským adrenalínovým športovcom, Zdenom Brnoliakom, ktorý sa pokúsi o svetový rekord a zápis do Guinessovej knihy rekordov! V hlavnej úlohe uvidíte špičkové Sony Mobile produkty: Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z4 Tablet a Sony Splashproof Action HD Camera.

V priebehu júla 2015 sa tím zložený z lezcov zo Slovenska, Nového Zélandu a Rumunska pokúsi zdolať 8051 m vysoký Broad Peak v Pakistane. Zároveň sa Zdeno Brnoliak spolu so svojím kamarátom pokúsia o prelomenie svetového rekordu v bicyklovaní v najvyššej nadmorskej výške. V prípade úspechu bude tento výkon zapísaný do Guinnessovej knihy rekordov.

Aby Zdeno Brnoliak túto úlohu úspešne zvládol, rozhodla sa spoločnosť Sony Mobile podporiť jeho snaženie a poskytla mu na celé obdobie výstupu svoju technologickú podporu v podobe zariadení Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z4 TabletSony Splashproof Action HD Camera, ktoré bude Zdeno Brnoliak zároveň počas celého svojho výstupu aktívne testovať. Sony Xperia Z3 a Sony Xperia Z4 Tablet sú prvotriedne zariadenia – vodeodolné, prachuvzdorné a ich batéria vydrží až 2 dni. A to sú presne tie vlastnosti, od ktorých závisí úspech expedície Zdena Brnoliaka. Navyše obe zariadenia disponujú fotoaparátom, s ktorým sa dá vynikajúco fotiť aj pri slabom osvetlení, vďaka čomu Vám budeme môcť priniesť pravidelné správy z expedície a z pokusu o svetový rekord. O priebehu testovania sa verejnosť dozvie z FB profilu Sony Mobile SK, kde budú zverejnené aj aktuálne novinky z celej expedície.

V tejto chvíli sa Zdeno Brnoliak nachádza v Pakistane. Horúce noviny vám predstavíme už čoskoro!

Značky: