Video bolo dostupné na portáli niekoľko hodín.

Sony omylom nahralo na YouTube celý film Khali the Killer. Stalo sa tak, keď sa spoločnosť pokúšala zverejniť upútavku, ktorá mala zaujať používateľov a motivovať ich ku kúpe Blu-ray disku s filmom. V procese nahrávania sa však omylom zvolil nesprávny video súbor a problém bol na svete.

Khali the Killer je kriminálna dráma, ktorá sa dostala do predaja na DVD nosiči v roku 2017. Film by sa mal koncom roka dostať aj do kín, na YouTube bol dostupný niekoľko hodín. To však stačilo na to, aby si ho všimla internetová komunita na portáli Reddit, ktorá celú situáciu vtipne okomentovala: „Ďalší trailer, ktorý vám vyzradí celý film.

Podľa dostupných informácií mohlo celú situáciu spôsobiť napr. zadanie zlého identifikačného čísla videa pri použití publikačného nástroja. Ten sa používa na predpripravenie viacerých videí, ktoré sa následne v žiadaných časoch automaticky nahrajú na YouTube a sociálne siete. Sony situáciu nekomentovalo.

Zdroj: ArsTechnica

Prečítajte si aj:

Týchto 10 filmov boduje v pirátskom rebríčku sťahovanosti

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit