Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Sony oznámila vývoj dlho očakávaného teleobjektívu FE 300 mm F2.8 GM OSS s predpokladaným dátumom uvedenia na trh začiatkom roku 2024.

Superteleobjektívy s veľkou svetelnosťou, ako sú FE 400 mm F2,8 GM OSS a FE 600 mm F4 GM OSS, si cenia najmä športoví fotografi alebo fotografi prírody a divokých zvierat na celom svete pre svoje vynikajúce rozlíšenie, výkon AF a tiež pre svoju pozoruhodne nízku hmotnosť. Nový objektív sa bude vyznačovať vysokým rozlíšením a nádherným bokehom, ktoré sú typické pre uznávaný rad Sony objektívov G Master™, a zároveň ponúka dlhú ohniskovú vzdialenosť 300 mm a veľkú svetelnosť F2.8. Táto kombinácia poskytne nový vylepšený zážitok všetkým profesionálnym fotografom a tvorcom videí, ktorí chcú zachytiť rozhodujúce okamihy s vyššou kvalitou obrazu.

Sony bude aj naďalej rozširovať svoj atraktívny rad objektívov, aby vyhovel nárokom a maximalizoval kreatívne možnosti pre všetky typy tvorcov, vrátane profesionálov a rozšíril možnosti umeleckého vyjadrenia. Ďalšie podrobnosti a špecifikácie nového teleobjektívu FE 300 mm F2,8 GM OSS budú zverejnené neskôr

Značky: