Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Sony predstavila nový reproduktor SRS-XV500, ktorý ľuďom umožní baviť sa dlhšie a ešte viac nahlas.

Tento reproduktor ponúka silný zvuk, vstavané osvetlenie a batériu s dlhou výdržou – môžete k nemu dokonca pripojiť mikrofón na karaoke a prespievať celú noc. S reproduktorom SRS-XV500 máte všetko, čo potrebujete na to, aby ste mohli baviť svojich priateľov a rodinu.

Silný zvuk pre akúkoľvek párty

Vychutnajte si skvelú hudbu vďaka systému SRS-XV500 a jeho dvom reproduktorovým jednotkám X-Balanced, ktoré poskytujú silné a rázne basy s minimálnym skreslením a dvom výškovým reproduktorom, ktoré zabezpečujú čisté vokály a rozšírené zvukové pole.

Usporiadajte večierok kdekoľvek  

SRS-XV500 je reproduktor, ktorý vás vďaka dlhej výdrži batérie nikdy nesklame. Pri plnom nabití zvládne reproduktor SRS-XV500 prehrávať až 25 hodín. Rýchle nabíjanie počas 10 minút navyše poskytne dostatok energie až na 2,5 hodiny [1] prehrávania. S funkciou Battery Care sa nemusíte obávať, že sa reproduktor prebije, takže sa na naň budete môcť spoľahnúť dlhšiu dobu.

Model SRS-XV500 má stupeň vodoodolnosti IPX4 [2]. Môžete ho bez obáv používať vonku, zvládne aj pár kvapiek dažďa.

Reproduktor SRS-XV500 bol navrhnutý tak, aby bol dobre prenosný, a preto jeho vstavaná rukoväť umožňuje  jednoduchú prepravu. Navyše ho možno umiestniť vertikálne i horizontálne a vďaka tomu sa  prispôsobí akémukoľvek prostrediu.

Zábavné funkcie

Možnosti zábavy tým nekončia, pretože vďaka funkcii karaoke si môžete zaspievať svoje obľúbené piesne. Stačí pripojiť karaoke mikrofón a stlačiť tlačidlo play. Ovládanie ozveny a kláves na zadnom paneli prístroja vám umožní nastaviť zvuk podľa vašich predstav. Vďaka druhému vstupu si môžete zaspievať duet s kamarátom do druhého mikrofónu alebo dokonca pripojiť gitaru a ešte viac to rozbaliť. Oba vstupy ponúkajú možnosť individuálneho miešania zvuku.

Okrem hudobného zážitku pomáha SRS-XV500 tiež dotvárať atmosféru večierkov vďaka funkcii ambientného osvetlenia. Či už chcete reproduktor používať na každodennú zábavu alebo na párty, môžete si osvetlenie prispôsobiť pomocou mobilnej aplikácie Fiestable.

Aplikácia Sony| Music Center a Fiestable

Nový reproduktor SRS-XV500 je kompatibilný s aplikáciami Sony | Music Center a Fiestable. Pomocou aplikácie Sony | Music Center môžete vyberať zoznamy skladieb, meniť vzory osvetlenia a režimy zvuku priamo z tanečného parketu. Aplikace Fiestable vám umožní prístup k zábavným funkciám, ktoré vám pomôžu vytvoriť dokonalú atmosféru večierka, ako je vytváranie zoznamu skladieb, funkcia karaoke vrátane funkcií Voice Changer a Echo a DJ control na pridanie zvukových efektov.

S ohľadom na životné prostredie

Naše výrobky sú navrhované nielen tak, aby ponúkali vynikajúcu kvalitu zvuku, ale aj aby boli šetrné k životnému prostrediu. Na telo modelu SRS-XV500 sa čiastočne používa recyklovaný plast [3] vyvinutý špeciálne pre spoločnosť Sony. To ukazuje, že sa usilujeme o zníženie dopadu svojich výrobkov na životné prostredie.

Platforma „For The Music“

Spoločnosť Sony vytvorila platformu „For The Music“ pre svoje špičkové spotrebiteľské a profesionálne audio produkty a služby. Prostredníctvom platformy „For The Music“ sa Sony etabluje ako popredný výrobca audiotechniky spájajúci hudobných tvorcov a spotrebiteľov a zároveň sa snaží vytvárať autentické hudobné zážitky tým, že plne podporuje víziu tvorcov.

Ďalšie informácie o platforme „For The Music“ nájdete na adrese: http://www.sony.co.uk/for-the-music

Cena a dostupnosť

Model SRS-XV500 bude k dispozícii od konca januára 2024 za odporúčanú maloobchodnú cenu 399 EUR.


[1] Ak je aktívna funkcia MEGA BASS a úroveň hlasitosti je nastavená na 18, osvetlenie je vypnuté. Reálný čas sa môže od uvedeného líšiť v závislosti od hlasitosti, prehrávaných skladbách, okolitej teplote a podmienkach používania.

[2] Odolnosť proti vode je zaručená iba v prípade, že je kryt zatvorený. Nie je garantovaná vo všetkých situáciách.

[3] V závislosti od doby výroby nemusí byť na výrobu dielov použitý recyklovaný plast.

Značky: