Spoločnosť SCEE oznámila, že v priebehu novembra sa na trhu objavia dva balíčky Star Wars s exkluzívnou konzolou PlayStation 4.

Vydanie limitovanej edície konzoly sa plánuje od 17. novembra 2015 spolu s hrou Star Wars Battlefront, respektíve Disney Infinity 3.0. Obidva balíčky budú obsahovať konzolu PS4 a ovládač DualShock 4, ktoré sú inšpirované postavou Dartha Vadera. Špeciálna edícia ovládača DualShock 4 Darth Vader je inšpirovaná oblekom Dartha Vadera a vyznačuje sa logom na touchpade.

Obidva balíčky obsahujú aj digitálnu poukážku na stiahnutie štyroch klasických hier Star Wars – Super Star Wars, Star Wars: Racer Revenge, Jedi Starfighter a Star Wars Bounty Hunter. Všetky štyri hry sa dajú po prvýkrát hrať aj na PS4 a obsahujú podporu trofejí a vylepšenú grafiku.

Okrem toho bude dostupná aj štandardná edícia PS4 Star Wars Battlefront, ktorá bude obsahovať štandardnú konzolu PS4 a bezdrôtový ovládač DualShock 4 v čiernej farbe (Jet Black), hru Star Wars Battlefront a digitálnu poukážku na stiahnutie štyroch klasických hier Star Wars.

Limitovaná edícia balíčka Star Wars Battlefront
1 TB konzola PS4 inšpirovaná postavou Dartha Vadera a bezdrôtový ovládač DualShock 4
Hra Star Wars Battlefront
Digitálna poukážka na stiahnutie štyroch klasických hier

sw_battlefront_ps4_set_nowat

Limitovaná edícia balíčka Disney Infinity 3.0: Star Wars (dostupná v obmedzenom počte krajín)
1 TB konzola PS4 inšpirovaná postavou Dartha Vadera a bezdrôtový ovládač DualShock 4
Hra Disney Infinity 3.0
Základná verzia Disney Infinity o Sada Rise Against the Empire
Postava Luke
Postava Leia
Figúrka z hernej sady Rise Against the Empire
Postava Boba Fett vytvorená výhradne pre PlayStation
Digitálna poukážka na stiahnutie štyroch klasických hier Star Wars

sw_disney_ps4_set_nowat

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit