Dizajn sa však oproti XM3 príliš nezmení.

Slúchadlá Sony WH-1000XM3 sú do značnej miery akýmsi merítkom kvality pre Bluetooth slúchadlá s funkciou aktívneho potláčania hluku. Najnovšie sa vďaka analýze aplikácie Headphones Connect 7.0.1 dozvedáme niektoré nové detaily pripravovaných slúchadiel XM4, ktoré potešia nejedného fanúšika kvalitného zvuku a inteligentných riešení.

Na základe polohy (nastavenej alebo skutočnej) bude možné zmeniť nastavenia slúchadiel, pričom sa použije API rozhranie Google Máp.

Analýza aplikácie Headphones Connect 7.0.1 viacerými tímami odhaľuje pomerne málo detailov, pričom ďalšie sa nedajú zistiť iba pozretím na dizajn pripravovanej novinky. Ten je v aplikácii takmer identický s existujúcim modelom WH-1000XM3, čo však nemusí byť úplne smerodajné.

Nové XM4 budú podporovať párovanie pre maximálne dve zariadenia, pričom sa poslucháč bude musieť vzdať zvukového kodeku LDAC. Slúchadlá budú podporovať aj DSEE Extreme, čo môžeme považovať za vylepšenie funkcie DSEE HX s prepracovanejšou podporou AI. Funkcia slúži na zvyšovania kvality zvuku, ktorá bola dostupná aj pre model XM3.

Medzi podstatné vylepšenia patrí aj nová automatizovaná funkcia inteligentného rozhovoru s označením Ambient Sound Mode. Režim slúchadlám umožní zaznamenávať hlasy a automaticky zapínať a vypínať režim Ambient Sound, s používateľsky konfigurovateľným nastavením citlivosti a konfigurovateľným oneskorením spúšťania.

Model WH-1000XM4 bude dostupný v čiernej, striebornej a bielej farbe. 

Zdroj: AndroidPolice

Prečítajte si aj:

Recenzia Sony WH-1000XM3: Sú špičkou na trhu

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.