Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Creative Technology dnes uviedla na trh náhlavnú súpravu Sound Blaster Blaze V2, ktorá je nástupcom hernej súpravy Blaze , s novými funkciami na oživenie herného zážitku na konzolách PC, Mac, Playstation, Xbox a Nintendo Switch.

Sound Blaster Blaze V2 zvyšuje pôžitok z hrania.

Slúchadlá Sound Blaster Blaze V2 majú čierny  motív,  ktorý znamená biznis. Plyšové prémiové zamatové polstrovanie na náušníkoch a hlavovom moste v kombinácii s ľahkou konštrukciou (187 g) zvyšujú úroveň pohodlia pri dlhšom hraní.

Okrem toho, že hráči majú zo vzhľadu slúchadiel dobrý pocit,  takisto to aj počujú. Presne vyladené 40 mm neodymové meniče FullSpectrum poskytujú úderné basy a čistý zvuk navrhnutý na vytvorenie vzrušujúceho zážitku. S aplikáciou Creative (v systéme Windows) získajú používatelia prístup k balíku Sound Blaster Studio Essential, ktorý umožňuje využívať technológie spracovania zvuku, ako je virtualizovaný priestorový zvuk 7.1, Acoustic Engine (s funkciami, ako je Surround, Crystalizer, Smart Volume, Dialog Plus), vstavané zvukové predvoľby pre rôzne herné profily, filmy a hudbu a CrystalVoice (s funkciami, ako je Acoustic Echo Cancellation, Smart Volume, Microphone Equalizer).

Sound Blaster Blaze V2 je vybavený odnímateľným mikrofónom s potlačením hluku, takže hráči môžu efektívne komunikovať bez nežiaduceho rušenia. Pozlátený 3,5 mm štvorpólový combo konektor uľahčuje pripojenie, pričom jeho kábel z bezkyslíkovej medi vysokej čistoty pomáha prenášať zvuk bez skreslenia. Vstavaný diaľkový ovládač poskytuje okamžitý prístup k nastaveniu hlasitosti a stlmeniu mikrofónu.

Sound Blaster Blaze V2 jednoducho rozširuje možnosti vo všetkých aspektoch, aby si používatelia mohli vychutnať každé herné dobrodružstvo.

Ceny a dostupnosť

Sound Blaster Blaze V2 stojí 44,99 EUR a je k dispozícii v online obchode Creative.

Viac informácií nájdete na stránke creative.com/SBBlazeV2.  

Značky: