Logitech MeetUp je špičková webkamera, ktorá je určená do zasadačiek na účel videokonferencií vo vysokej kvalite.

MeetUp má moderný dizajn. V strede zariadenia sa nachádza samotná kamera, okolo nej nájdete zvukové komponenty – trojicu mikrofónov a reproduktor. Mikrofóny zachytia zvuk do vzdialenosti 2,4 metra. V predaji je doplnkový mikrofón, ktorý túto vzdialenosť rozšíri na 4,2 metra.

MeetUp dokáže snímať obraz v 4K rozlíšení pri 30 fps, avšak na prenos v takejto kvalite budete potrebovať USB 3.0 kábel. Súčasťou balenia je USB 2.0 kábel, ktorý umožňuje prenos obrazu v kvalite do Full HD. Kamera má 120° zorné pole, čo je ďalšia výhoda. Dokáže teda snímať väčšiu plochu, a to aj na krátku vzdialenosť. Motorizovaný objektív má 170° pole pohybu, pričom kamera automaticky sleduje človeka, ktorý práve hovorí. MeetUp môžete ovládať aj na diaľku, diaľkový ovládač je súčasťou balenia. Kamera tiež ponúka 5× HD priblíženie.

Kameru môžete položiť na pevnú plochu, pomocou držiaka ju upevníte pod televíznu obrazovku. Inštalácia je jednoduchá – stačí pripojiť jeden kábel do USB portu počítača a napájanie do elektrickej siete. MeetUp nevyžaduje žiaden extra softvér k svojmu fungovaniu, kameru využijete vo všetkých existujúcich videokonferenčných službách. Naše testovanie potvrdilo, že kvalita zvuku a videa je na špičkovej úrovni.

Cena: 925,90 €

Zapožičal: Logitech