Popularita hrania hier v smartfónoch nemá tendenciu ustupovať, je stále aktuálna a poznáme stovky zaujímavých herných aplikácií.

Niektoré sú ľahké, iné zase náročné. Samozrejme, záleží aj na schopnostiach hráča. Dnes vám predstavíme hru, ktorá je z pohľadu prevedenia a dizajnu jednoduchá, ale nie je jednoduché ju hrať a dostať sa ďaleko. Teda ak radi prehrávate, „nervačíte“ alebo si len chcete dokázať, aký ste schopný/á – vyskúšajte hru SPIRAL TOWER.

Hra je dostupná zdarma – pre Android, a tiež iOS (link na stiahnutie nájdete pod článkom). Podstatou hry je veža, okolo ktorej vedú schody. Vy ste v úlohe malej kocky, ktorá po týchto schodoch uteká. Pohyb je jednosmerný – hore > vpred. Pohybujete sa držaním (a púšťaním) prsta na dotykovej ploche, pochváliť môžeme presnosť, aj keď jednoduchého ovládania. Akonáhle sa pohnete, schody za vami sa začnú míňať, samozrejme, ak vás dobehnú – prehrali ste. To však nie je všetko, medzi „poschodiami“ sú rôzne nástrahy, ako padajúce kocky, točiace sa vretená, mlyny, vystrkujúce sa hranoly, trčiace trojuholníky a kladivá. Toto všetko vás zneškodňuje. Čím ďalej sa dostane, tým je hra náročnejšia, to predsa každý hráč vie.

V tejto hre ide o to (subjektívny pohľad), aby ste si zahrali aspoň minútu J, nám sa to zatiaľ dlhšie nepodarilo.

Možnosti hry nie sú obsiahle, ale pár nastavení tu nájdete. Treba povedať aj to, že aplikácia obsahuje reklamy, nie však veľmi rušivé (dá sa zaplatiť verzia bez reklám). Z možností tu nájdete – deaktivácia (po čase nepríjemného) zvuku, zmena farby veže alebo nákup špeciálnych kociek, na ktoré musíte nahrať dostatočné množstvo bodov – toto je jedna z výziev. Na prvú zmenu kocky potrebujete 100 bodov. Kocka je len dizajnová zmena, ktorou sa môžu pýšiť, len tí najlepší. Ani tie lepšie (kocky) by nemali mať vplyv na dianie v hre. Napokon, nechýba zdieľanie výsledkov na sociálne siete a prezeranie online výsledkov, ktoré dosiahli hráči po svete.

Hra je off-line, bez potreby pripojenia na internet a na svedomí ju má spoločnosť Ketchaap. A teda, ak radi prehrávate, neváhajte a pustite sa hrania SPIRAL TOWER.

Aplikáciu si môžete stiahnuť po kliknutí na nasledujúce odkazy

Google Play
App Store
Značky:

Miroslav Illéš

Miroslav Illéš
OUTDOOR | PRÍRODA | AUTOMOBILY | TECHNOLÓGIE