Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Ku každej zakúpenej Nokii 7.2 zákazníci získajú dve vstupenky na snímku Nie je čas zomrieť na stránkach http://nafilmsnokia.cz. Nokia 7.2 bude naviac dostupná v predajniach Datart za akčnú cenu 279 €.

Spoločnosť HMD Global, výrobca telefónov Nokia, dnes oznámila, že v rámci pred nedávnom oznámenej spolupráce s 25. bondovkou pod názvom Nie je čas zomrieť nadelí svojím zákazníkom dve vstupenky do kina na tento film. Stačí si zadovážiť model Nokia 7.2 za akčnú cenu 279 € v predajniach Datart a vyplniť údaje na stránkach http://nafilmsnokia.cz.

Práve model Nokia 7.2 si zahrá jednu z rolí v tomto celovečernom filme. So svojím 48-megapixelovým trojitým fotoaparátom s optikou ZEISS, rýchlymi aktualizáciami systému Android a pravidelnými bezpečnostnými aktualizáciami sa jedná o telefón, ktorý ocenia aj tí najnáročnejší zákazníci – agenti MI6. Poteší taktiež veľký FullHD+ displej s technológiou PureDisplay a elegantné prémiové spracovanie.

Nie je čas zomrieť vstúpi do kín počas novembra 2020. Súčasťou spolupráce je taktiež kampaň spoločnosti HMD Global s názvom „Jediná výbava, ktorú budete naozaj potrebovať.“ V tej sa predstaví ako tvár kampane britská herečka Lashana Lynch, ktorá stvárni agentku Nomi. Vo filme sa taktiež ukáže doposiaľ nepredstavený 5G inteligentný telefón Nokia, ktorý bude odhalený na tlačovej konferencii v Londýne už 19. marca 2020. Ďalšou hviezdou snímky bude legendárna Nokia 3310.

Značky: