Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť HP Inc. predstavuje nové tlačiarne pre domácnosť populárneho radu HP DeskJet: sú to modely DeskJet 2320, DeskJet 2720, DeskJet Plus 4120, DeskJet Plus Ink Advantage 6075 a DeskJet Plus Ink Advantage 6475. Tieto multifunkčné tlačiarne sú určené špeciálne pre rodiny, ktoré vyznávajú aktívny životný štýl a zároveň efektívne kombinujú prácu, štúdium a zábavu.

Nové tlačiarne ponúkajú nové funkcie, optimalizovaný postup pre nastavenie tlačiarne a vyššiu kvalitu tlače, o ktorú sa postarajú originálne atramentové kazety HP so zvýšenou kapacitou[i] – s označením HP 305 a HP 653.

Hlavné vlastnosti nových multifunkčných tlačiarní

Nové modely HP DeskJet sú navrhnuté tak, aby vyhovovali potrebám každého člena rodiny a boli schopné efektívne sa vysporiadať s akoukoľvek úlohou. Podporujú bezdrôtové pripojenie a pohodlnú tlač zo smartfónu prostredníctvom aplikácie HP Smart s funkciou mobilného faxu.

  • Ekologický design. Vďaka ergonomickému a štýlovému dizajnu zapadne táto tlačiareň bez problémov do akéhokoľvek domáceho interiéru a nezaberá veľa miesta. Tieto zariadenia boli navyše vyvinuté v súlade so stratégiou udržateľného vplyvu spoločnosti HP – viac ako z 20 % sú vyrobené z recyklovaných plastov.
  • Inteligentné rozhranie. Jednoduchý a intuitívny ovládací panel je vybavený prispôsobiteľným podsvietením, ktoré indikuje stav tlačiarne a v prípade potreby sa automaticky rozsvieti a upozorní vás na stav pripojenia Wi-Fi.
  • Rozsiahle možnosti pripojenia. Používatelia si môžu vybrať najpohodlnejšiu možnosť pripojenia svojho zariadenia. Okrem štandardných pripojení cez vstavaný USB port a mobilnej tlače pomocou aplikácie HP Smart môžete ku kontrole a oprave problémov použiť dvojpásmový adaptér Wi-Fi® s funkciou automatického obnovenia – ponúka väčší dosah a tiež rýchlejšie a stabilnejšie pripojenie. Novo uvádzané modely tiež podporujú technológiu Bluetooth® 5.0, ktorá sa pohodlne nastavuje a umožňuje zahájiť tlač počas niekoľkých sekúnd.
  • Pokročilý spotrebný materiál. Zásluhou inovatívnych atramentových kaziet HP sú všetky tlačové výstupy jasnejšie a čo do farebného podania presnejšie.

Spoločnosť HP sa usiluje o to, aby bola tlač v domácich podmienkach čo najlacnejšia a najefektívnejšia, a preto sa našim zákazníkom snažíme ponúknuť nové modely s vylepšenými funkciami pre prácu, ktoré uspokoja celú rodinu,“ hovorí Robert Šárik, produktový manažér spoločnosti HP Inc pre Českú republiku a Slovensko. „Naše nové multifunkčné tlačiarne sú vybavené technológiami pre rýchle nastavenie a pripojenie k akémukoľvek zariadeniu a majú intuitívny ovládací panel, ktorý vám umožní ľahko zvládnuť každodenné úlohy, akými sú tlač dokumentov a fotografií, skenovanie a kopírovanie.“

Dostupnosť nových multifunkčných tlačiarní:

  • HP Deskjet 2320 MFP bude na Slovensku v predaji od júla za doporučenú maloobchodnú cenu 39 eur.
  • HP DeskJet 2720 MFP je na Slovensku v predaji od júna za doporučenú maloobchodnú cenu 42 eur.
  • HP DeskJet Plus 4120 MFP bude na Slovensku v predaji od júla za doporučenú maloobchodnú cenu 76 eur.
  • HP DeskJet Plus Ink Advantage 6075 MFP bude na Slovensku v predaji od júla za doporučenú maloobchodnú cenu 73 eur.
  • HP Deskjet Plus Ink Advantage 6475 MFP bude na Slovensku v predaji od júla za doporučenú maloobchodnú cenu 92 eur.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.