Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Na pripravovanej akcii OPPO INNO DAY 2021 predstaví OPPO svoju najnovšiu stratégiu a rad zaujímavých technológií. Firmy predstaví procesor na strojové učenie (NPU Neural Processing Unit) a inteligentné okuliare značky OPPO, rovnako ako niekoľko ďalších technologických noviniek.

Akcia OPPO INNO DAY 2021 sa uskutoční on-line aj off-line v dňoch 14. a 15. decembra. Behom on-line akcie vystúpi Tony Chen, zakladateľ a generálny riaditeľ spoločnosti OPPO, s prezentáciou stratégie spoločnosti a prezentácie nových smerov v oblasti výskumu a vývoja.

Na OPPO INNO DAY 2021 budú odhalené taktiež podrobnosti o niektorých z najnovších špičkových technológiách spoločnosti OPPO, vrátane výsuvného fotoaparátu a projektu Digital Human. Rovnako budú predstavené ďalšie inovácie spojené so zobrazovaním, umelou  inteligenciou, rozšírenou realitou a 5G.

Počas OPPO INNO DAY 2019 spoločnosť OPPO oznámila prvú generáciu svojich okuliarov pre rozšírenú realitu, 5G CPE a rodinu inteligentných hodiniek OPPO Watch. V minulom roku spoločnosť OPPO predviedla tri produkty: koncept rolovacieho telefónu OPPO X 2021, okuliare OPPO AR Glass 2021 a CybeReal. Aj tento rok bude OPPO pokračovať v tradícii a predstaví svoje najnovšie zariadenia.

Spoločnosť OPPO vytvorila aj virtuálne prostredie, v ktorom môžu používatelia preskúmať inovácie OPPO pomocou vlastných avatarov a navštíviť jedinečný OPPO INNO WORLD. Ďalšie podrobnosti budú oznámené 14. a 15. decembra 2021.

Značky: