Spoločnosť SecTec, a.s. vás pozýva na SCADA konferenciu, zameranú na kybernetickú bezpečnosť v oblasti SCADA/ICS. Hlavnou témou je „Zabezpečenie prevádzky kritických systémov v SCADA/ICS“.

Konferencia sa bude konať dňa 1. októbra 2019Sheraton Hoteli v Bratislave.

V priebehu konferencie sa účastníci oboznámia s legislatívnymi požiadavkami na riešenie kybernetických bezpečnostných incidentov. Špeciálni zahraniční hostia ponúknu zaujímavé a praktické prípadové štúdie a takisto “best practicies” pri budovaní in-house CSIRT/SOC. Nebude chýbať ani kvalitná panelová diskusia.

Poobedná časť sa bude venovať najmä technologickým platfomám pre monitoring a zabezpečenie IT/OT prostredia, technologické postupy a ich integrácia v záujmovom prostredí.

Konferencia je určená pre všetky firmy, ktoré majú záujem zabezpečiť prevádzku IT/OT prostredia, pre prevádzkovateľov základných služieb podľa Zákona 69/2018 Z.z. o kybernetickej bezpečnosti a pre organizácie, ktoré sú prvkom kritickej infraštruktúry.

Registrácia na konferenciu je spustená, kompletný program nájdete na stránke www.sectec.sk v časti Podujatia. Využite túto jedinečnú príležitosť a registrujte sa čo najskôr.

 

Značky: