Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť TP-Link, popredný svetový dodávateľ sieťových produktov, pridáva do ponuky samostatnú jednotku Wi-Fi 6 mesh systému Deco X50 PoE. S rýchlosťou AX3000 je tento mesh jedinečný práve svojim napájaním priamo po ethernet kábli (napájanie pomocou PoE), možnosťou montáže na strop alebo stenu a taktiež 2,5 Gbit porty. Táto populárna sada Wi-Fi mesh systému bola doteraz k dispozícii iba v baleniach s dvoma alebo troma jednotkami. Novo však bude možné dokúpiť samostatné jednotky pre flexibilné rozšírenie existujúcej siete.

Bleskovo rýchle bezdrôtové pripojenie

Deco X50-PoE vybavená technológiou Wi-Fi 6 poskytuje bezdrôtovú rýchlosť až 3 Gb/s, čo umožní všetkým pripojeným používateľom pohodlne streamovať videá v najvyššej kvalite, hrať online hry aj sťahovať veľké súbory. To všetko súčasne.

S 2,5 gigabitovým ethernetovým portom poskytuje Deco X50-PoE výnimočný multigigabitový výkon, ktorý ocenia aj nároční používatelia. Zariadenie navyše disponuje ďalším gigabitovým portom, pričom oba spomínané porty podporujú PoE napájanie.

TP-Link modelom Deco X50-PoE je skutočne precíznym riešením pre celú domácnosť. Zariadenie podporuje jednosmerné napájanie pre flexibilné siete, pričom sieťový adaptér je súčasťou balenia.

Bezproblémová sieť riadená umelou inteligenciou

Vyzbrojená technológiou Mesh s umelou inteligenciou sa jednotka Deco automaticky učí a prispôsobuje svoje správanie podľa sieťového prostredia, kvality klientov a správania užívateľov v domácnosti. Pomocou sofistikovaných, viacfaktorových algoritmov jednotka Deco optimalizuje a vytvára ideálne Mesh Wi-Fi riešenie pre jedinečné potreby vašej domácnosti. Viac informácií o pokročilej AI Mesh technológii a jej výhodách pre bezproblémovú prevádzku domácej alebo podnikovej siete nájdete na webe TP-Link.

Inštalácia takmer kamkoľvek, jednoduché nastavenie

Flexibilná inštalácia jednotiek umožňuje širokú škálu ich rozmiestnenia a vytvorenia dokonalej a jednotnej domácej siete. Zariadenia, ktorých môže byť až 150, sa môžu ľubovoľne pohybovať po dome a vždy sa v tichosti pripoja k jednotke s najsilnejším signálom, pričom nie je potrebné manuálne meniť sieť ani heslo. Jednotky Deco X50-PoE je možné položiť na stôl, pripevniť na stenu alebo ich dokonca nainštalovať na strop. Podarený kompaktný dizajn zariadenie zároveň skvele zapadne do každej domácnosti, šetrí miesto a poskytuje úplnú online slobodu.

Samostatná jednotka dokáže pokryť až 230 m2, dve spolupracujúce jednotky vytvárajú sieť, ktorá pokryje až 420 m2, tri jednotky dosiahnu až na 600 m2, pričom pre väčšiu plochu je možné dokupovať ďalšie vysielače. Všetky jednotky Deco sú totiž kompatibilné. Sieť zároveň môžete spravovať cez mobilnú aplikáciu Deco. Tá je dostupná v češtine aj slovenčine a s jej pomocou používatelia bez problémov zvládnu nastavenie krok za krokom bez odborných znalostí.

Bezpečnosť na prvom mieste

Štandardom modelov od TP-Link je silná úroveň zabezpečenia prostredníctvom technológie TP-Link HomeShield. Tá prináša vyspelé funkcie pre ochranu siete a internetu vecí. K tým patrí ochrana siete, rodičovská kontrola či technológia QoS (Quality of Service).

Kľúčové vlastnosti Deco X50-PoE:

  • AX3000 dvojpásmová Wi-Fi: 2402 Mb/s (5 GHz) + 574 Mb/s (2,4 GHz)
  • Flexibilná inštalácia (stôl, stena, strop)
  • Podpora technológie PoE
  • Spätná kompatibilita so všetkými generáciami Wi-Fi
  • Plynulé prepínanie mezi jednotkami pri pohybe pripojeného zariadenia
  • Káblová sieť Multi-Gig 2,5 Gb/s – 1x port 2,5 Gb/s + 1x Gigabit port
  • Perfektné zabezpečenie siete prostredníctvom technológie TP-Link HomeShield
  • Jednoduché nastavenie

Bližšie informácie o produktoch nájdete tu:
https://www.tp-link.com/cz/home-networking/deco/deco-x50-poe/

Značky: