Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Samsung ako preferovaný dodávateľ vybaví hotelový reťazec AccorHotels svojimi SMART Hospitality technológiami vrátane UHD displejov.

Spoločnosti Samsung Electronics Co., Ltd a AccorHotels Group, popredný svetový hotelový reťazec, oznámili partnerstvo, v rámci ktorého bude Samsung preferovaným dodávateľom zobrazovacích technológií SMART Hospitality Display pre hotely reťazca v 92 krajinách po celom svete.

„Sme nadšení zo spolupráce s AccorHotels. Vďaka nej máme možnosť zmeniť hotelové zážitky hostí a poskytnúť naše inovatívne riešenia ešte väčšiemu počtu zákazníkov po celom svete,“ povedal Seog-gi Kim, senior viceprezident tímu Enterprise Business divízie Visual Display spoločnosti Samsung Electronics. „Naše riešenia pre hotely a pohostinstvá umožňujú ponúkať prvotriedny servis a vybavenie hotelových izieb, ktoré ich lepšie odlíši a posilní ich značku v očiach zákazníkov v tomto vysoko konkurenčnom prostredí.“

„Ponúkať prvotriedne služby našim zákazníkom, či už cestujú pracovne, alebo vo voľnom čase s rodinou, je pre AccorHotels zásadným záväzkom. Našim hosťom sa snažíme vyhovieť v akejkoľvek požiadavke a najmä oblasť technológií a konektivity je pre nás nesmierne dôležitá,“ povedal Vivek Badrinath, námestník generálneho riaditeľa AccorHotels. „Partnerstvo so spoločnosťou Samsung Electronics, lídrom v oblasti digitálnych displejov, tento záväzok podčiarkuje a pomáha nám, aby sme sa odlíšili ponukou výnimočných technologických produktov a služieb, ktoré si naši zákazníci môžu užívať pred, počas aj po skončení pobytu.“

V hoteloch spoločnosti AccorHotels si hostia budú môcť užiť UHD displeje na izbách aj v spoločných priestoroch, vrátane lobby, baroch a reštauráciách. Tento technologický upgrade poskytne zamestnancom all-in-one nástroje a rozšíri možnosti, ako hosťom sprostredkovať výnimočný zážitok.

Partnerstvo tiež umožňuje všetkým hotelom v reťazci, vrátane Sofitel, Pullman, Novotel, Mercure a globálnych značiek Ibis, prístup k sérii intuitívnych a prémiových hotelových riešení, napr. k technológii Samsung LYNK Hospitality Management, ktorá vytvára pohodlnejší a príjemnejší zážitok pre hostí vďaka domácej automatizácii. Prostredníctvom platformy LYNK Hospitality Management majú hostia aj personál väčšiu kontrolu nad rôznymi aspektmi hotela a prostredia izby, od osvetlenia a spotreby energie po osobné služby a riadenie podnikového procesu. Okrem toho uľahčí partnerstvo implementáciu bezdrôtového cloudového riešenia tlače a zaistí digitálny obsah vrátane videí na požiadanie (video-on-demand) a streamingových platforiem.

AccorHotels a Samsung v rámci dohody o preferovanom dodávateľovi predstavia moderné a technologicky prepojené hotelové projekty po celom svete. Obe spoločnosti už teraz zverejnili svoje plány postaviť experimentálny hotel v juhokórejskom Soule, ktorý hosťom ponúkne interaktívnejší zážitok prostredníctvom najmodernejších technológií a multi-point konektivity.

Značky: