Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Bezdrôtové slúchadlá Audictus Endorphine skrývajú v sebe nielen športové ambície, ale ponúkajú aj vysokokvalitný zvuk a komfort používania počas intenzívnych športových aktivít.

Sila, ktorá pomáha vytrvať a dosiahnuť cieľ

Poznáte ten pocit, keď vás po každom intervale, po každom kilometri a každej sérii cvičení, dopadne eufória, ktorá vám dáva silu a vy máte pocit, že toho zvládnete ešte oveľa viac? Sú to endorfíny, tá magická sila, ktorá nám pomáha vytrvať a dosiahnuť cieľ, ktorá vás ženie do stále dopredu a robí závislým na dosiahnutí ďalších ešte náročnejších cieľov. Siahnite po tuto silu, kedykoľvek budete chcieť z slúchadlami Audictus Endorphine.

Plná sloboda

Bez ohľadu na to, či trénuješ v posilňovni, alebo na otvorenom priestranstve, vám slúchadlá Audictus Endorphine poskytnú bezdrôtovú voľnosť pomocou technológie Bluetooth 4.1 a až 5 hodinové používanie na jednom nabití batérie. V štandardnom tréningovom cykle to znamená, že slúchadlá vystačí nabiť jeden krát za týždeň.

Šport a hudba tvoria perfektný pár. Obľúbená hudba vás správne naladí, čo urýchli príliv endorfínov, ktoré dodávajú potrebnú silu a umožnia jednoduchšie a s dobrou náladou dosiahnuť váš tréningový cieľ.

Pohodlné v každých podmienkach

Slúchadlá Endorphine ponúkajú celý rad vlastností, vďaka ktorým slúchadlá využije nielen pri športe, ale aj v každodennom živote. V balení nájdete 3 rozmery silikónových štupľov, vystačí si len vybrať tu správnu veľkosť a užívať si pohodlie i skvelú hudbu.  Dodatočne sú slúchadlá vybavené silikónovými háčikmi, ktoré pridržujú slúchadlá v uchu a zabraňujú ich vypadnutiu počas športových aktivít.

Odolná konštrukcia

Slúchadlá sú odolné proti potu, vlhkosti a dažďu, čo potvrdzuje certifikát IPX4, takže sa o ne nemusíte báť ani pri intenzívnom používaní aj počas dažďa. Naviac v balení nájdete praktické cestovné textilné vrecko, ktoré chráni slúchadlá pred poškodením.

Praktické

Slúchadlá Endorphine obsahujú integrovaný mikrofón, vďaka čomu ich môžete používať aj k telefonickým hovorom a pomocou funkčného tlačidla jednoducho prijmete prichádzajúci hovor, alebo dvojitým stisnutím vytočíte posledné volané číslo. Na ovládači sa tiež nachádza praktický regulátor hlasitosti, ktorým rýchlo a jednoducho zmeníte hlasitosť prehrávanej hudby.

Špecifikácia:

Typ slúchadiel: do ušné, športové

Komunikácia: Bezdrôtová BT 4.1
Audio systém: Stereo
Veľkosť meničov: 9 mm
Citlivosť slúchadiel: 118 dB
Frekvenčný rozsah: 20 – 20 000 Hz
Impedancia slúchadiel: 32 Ohm
Mikrofón: Áno
Napájací konektor: micro USB
Dosah: 10 m
Hmotnosť: 16 g
Ovládanie hlasitosti: Áno

Cena a dostupnosť

Slúchadlá Audictus Endorphine sú dostupné prostredníctvom vybraných predajcov a internetových obchodov. Doporučená koncová cena je 26 EUR vrátane DPH.

Viac na: http://audictus.com/en/

Značky: