Spoločnosť dnes predstavila nový generátor skladieb, ktorý sľubuje vytvorenie zoznamu, ktorý sa bude páčiť vám aj vášmu domácemu zvieratku.

Zdá sa, že funkcia je navrhnutá tak, aby sa stala akýmsi viralom, čo je jeden zo spôsobov, ako sa môže Spotify ešte viac zviditeľniť a odlíšiť od konkurencie. Ak chcete získať zoznam skladieb pre zvieratko, musíte prejsť na webovú stránku Spotify do sekcie, ktorá je určená pre domáce zvieratká. Následne si môžete vybrať z piatich zvierat – mačka, pes, leguán, vták a škrečok. Následne bude používateľ vyzvaný na to, aby definoval základné povahové črty a prešiel krátkou registráciou.

Môžete pridať meno a fotografiu svojho zvieratka a Spotify vytvorí profil s ikonou, menom a zoznam skladieb, ktorý bude priradený k profilu. Zdá sa, že generátor zoznamov skladieb vyberie skladby, ktoré by sa mohli páčiť aj majiteľovi účtu, ktorý je tvorený aj v závislosti od zvolených osobnostných znakov zvieratka (šikovný ťah). 

Spotify sa nám trafil do vkusu (pes nechápe)

Princíp fungovania je založený na vytvorení zoznamu zo skladieb a žánrov, ktoré má rád samotný používateľ, pričom skladby nemusí mať používateľ v dennej rotácii. Dokonca ich nemusel nikdy ani počuť. Týmto spôsobom môže Spotify zaručene pripraviť pre ľudského poslucháča zoznam skladieb, ktorý sa mu bude páčiť, čo sa nám potvrdilo na 100 %.

To, či sa vygenerovaný zoznam skladieb bude páčiť aj vašim domácim zvieratám nevieme, funkciu musíte vyskúšať sami.

Zdroj: TheVerge

Prečítajte si aj:

Ako funguje Apple CarPlay a Android Auto?

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.