Spotify Mixes dopĺňajú staršie Daily Mixes.

Spotify minulý rok viedol kampaň a informoval používateľov o podcastoch a zmenách používateľského rozhrania pre desktopy. Pokiaľ ste v aplikácii používali vyhľadávanie, konečne prichádzajú dobré správy. Denné mixy dostávajú potrebné omladenie a na streamovanie sú teraz k dispozícii tri nové typy vlastných zoznamov skladieb. Aj keď klasické „Tvoje Mixy na dnes” zostávajú nezmenené, spoločnosť zavádza nové „Spotify Mixes“. Pre lepší pôžitok z počúvania boli zahrnuté tri kategórie mixov: žánre, umelci a dekády.

V nových zoznamoch skladieb je navigácia oveľa jednoduchšia ako v denných mixoch. Pomenovanie každého mixu podľa konkrétnych žánrov a interpretov pomáha vytvoriť atmosféru zoznamu skladieb skôr, ako si zoznam skladieb skutočne pozriete. 

„Tvoje mixy dekád” odvádzajú dobrú prácu pri návrhoch skladieb na základe vašej obľúbenej hudby, nie iba podľa toho, čo bolo v danej dobe populárne. Spotify uprednostňuje tieto nové kolekcie pred starými Dennými mixmi, ktoré boli presunuté v zozname „Len pre teba“ o niečo nižšie.

Nové Spotify Mixy sú teraz k dispozícii pre bezplatné aj platené účty. Nájdete ich v sekcii „Len pre teba“ v rámci vyhľadávania v počítačových aj mobilných aplikáciách.

Zdroj a titulný obrázok: AndroidPolice

Prečítajte si aj:

Xiaomi predstavilo to, čo sa Applu doteraz nepodarilo

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.