Triedenie správ do kategórií je praktická a žiadaná funkcia.

Tak ako všetky aplikácie, tak aj Správy Google získali za ostatných pár mesiacov množstvo šikovných funkcií. Portál Phandroid informuje, že niektorým používateľom sa začali v hornej časti aplikácie Správy Google zobrazovať kategórie: Všetky, Osobné a Pracovné. Pripomeňme si však, že táto možnosť bola pred takmer rokom dostupná v Indii, a teraz sa konečne dostáva k väčšiemu počtu používateľov tejto aplikácie.

Pre niekoho môže byť triedenie správ do zvolených kategórií sklamaním, avšak je potrebné poznamenať, že ide iba o prvé väčšie spustenie funkcie, ktorá sa bude časom určite zlepšovať aj na základe spätnej väzby používateľov alebo vývoja konkurenčných aplikácií.

Správy GoogleZdroj: AndroidPolice
Kategórie v Správach Google

Na základe získaných informácií sa zdá, že po povolení triedenia správ bude možné nastaviť aj predvolenú kategóriu, ktorú bude používateľ chcieť primárne vidieť. Nám sa túto novinku nepodarilo overiť, čiže je možné, že Google ju sprístupňuje na strane servera po vlnách. Je tak potrebné počkať niekoľko dní, pokým sa dostane aj do vášho zariadenia.

Pokiaľ chcete urýchliť získanie tejto funkcie, uistite sa, že máte nainštalovanú najnovšiu možnú verziu aplikácie Správy Google. K tomuto účelu môžete použiť aj obchod APKmirror.

Zdroj: Phandroid

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.