Síce to robí aj teraz, no po novom bude predikovať, čo by ste chceli najbližšie pozerať.

Prípadne mať stiahnuté z toho, čo pozeráte. Netflix nebude variť z vody a spoľahne sa na to, čo zvyknete pozerať, máte rozpozerané alebo je vo vašom zozname na pozeranie. Funkcia Smart Downloads tak dostane akési vylepšenie. Novinka má názov Downloads For You.

Doteraz to fungovalo tak, že sa vám sťahovali nové epizódy a po odstránení alebo pozretí seriálovej epizódy sa začala sťahovať ďalšia. To v čase, keď nesledujete na danom zariadení obsah z tejto požičovne.

Po novom tak nemusíte mať seriály v zozname na stiahnutie a budú sa na základe predikcií aplikácie sťahovať. To bude platiť aj pre filmy. Pre každého člena vášho účtu môžete prideliť, koľko GB dát sa v rámci tejto funkcie do zariadenia stiahne. Vždy tak budete mať čo pozerať aj keď nebudete mať Wi-Fi alebo internetového pripojenie.

Odporúčame túto funkciu využiť, rovnako tak ako samotné sťahovanie obsahu priamo do zariadenia. Akonáhle nebudete mať dostatočne rýchle pripojenie, kvalita sa výrazne zhorší. Preto je lepšie mať filmy a seriály vopred stiahnuté. Škoda, že sa podobným spôsobom nedá funkcia využiť aj vo verzii pre webový prehliadač.

Zdroj: Netflix

Prečítajte si aj:

Netflix dostal časovač. Zaspávate pri filmoch aj vy?

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.