Orange prináša ďalšiu užitočnú inováciu a svojim zákazníkom uľahčuje starostlivosť o zdravie.

S novinkou Môj glukomer prináša pacientom s cukrovkou glukomer priamo do ich smartfónov. Vďaka tomu si hladinu cukru môžu zaznamenávať pohodlnejšie a navyše v prípade potreby sa o výsledky okamžite a jednoducho podeliť so svojim lekárom alebo blízkymi.

Meranie cukru prostredníctvom novej služby je jednoduché. Stačí si do telefónu stiahnuť bezplatnú aplikáciu 2in1Smart alebo 2in1Micro, podľa typu zakúpeného glukomeru a následne k telefónu pripojiť samotný glukomer. Po odobratí vzorky krvi na testovací prúžok sa namerané hodnoty zobrazia priamo na displeji telefónu. Aplikácia, ktorá je dostupná pre zariadenia s operačným systémom Android alebo iOS, umožní tieto hodnoty nielen zaznamenávať a ukladať, ale ich aj okamžite zdieľať prostredníctvom emailu alebo SMS.

2in1_micro_meter_box_slo-eng-de_mockup_web2016_8_nowatSo službou Môj glukomer získajú zákazníci aj 100 MB dát a 100 SMS správ, aby sa pri používaní aplikácie nemuseli obmedzovať. Samozrejmou súčasťou služby sú aj neobmedzené hovory na Linku pre Diabetikov 0905 200 600, 0905 600 200, kde sa môžu poradiť o svojom zdravotnom stave.

Za službu Môj glukomer zákazník mesačne zaplatí 3,50 eur, pričom zariadenie získa len za 1 euro. Súčasťou balenia je:

  • Glukomer + 10 testovacích prúžkov + 10 lanciet
  • Odberové pero
  • 1x extra balenie testovacích prúžkov (50 ks)
  • 1x extra balenie lanciet (100 ks)