Microsoft pokračuje v sprístupňovaní novej mobilnej verzie kancelárskeho balíka Office.

Office Mobile vo verzii pre iPhone a Android prijali používatelia rozporuplne. Microsoft však získal spätnú väzbu a pripomienky zapracoval do novej verzie kancelárskeho balíka. Tá sa pôvodne objavila vo verzii pre iPad, následne vyšla pre tablety so systémom Android a iPhone.

Nový Office je teraz dostupný aj pre smartfóny s Androidom. Aplikácie sa nachádzajú v štádiu Preview. Preto je potrebné, aby ste sa prihlásili do testovania a následne si môžete kancelárske nástroje stiahnuť z obchodu Google Play.

Všetky dôležité informácie nájdete v skupine na sociálnej sieti Google+. Záujem o testovanie aplikácií môžete potvrdiť na nasledujúcich webových stránkach: Word, Excel a PowerPoint.

Aplikácie sťahujte z obchodu Google Play: Word, Excel, PowerPoint.

Microsoft nešpecifikuje, dokedy budú aplikácie v stave testovania. Aby ste mohli využívať všetky funkcie finálnej verzie, budete potrebovať aktívnu službu Office 365. Základné úkony zvládnete aj bez predplatného.

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit