Začal druhý polrok roka 2019 a Telekom rozhodne nepoľavuje v uvádzaní noviniek. Dnes operátor spúšťa predaj troch nových telefónov od kórejských výrobcov.

Novinka: Samsung Galaxy A80 – exkluzívne medzi operátormi

Telekom pokračuje v zaraďovaní nových modelov triedy Samsung Galaxy A – a na dnes si pripravil špecialitku. Telekom totiž získal exkluzivitu medzi operátormi na predaj Samsung Galaxy A80, najvyššieho modelu v rade. Novinku so 6,7-palcovým displejom a špeciálnym otočným fotoaparátom s rozlíšeniami 48 Mpx a širokouhlým s 8 Mpx bude dostupný v čiernej farbe. Ceny sú nastavené na 5 až 10 € mesačne + prvotné poplatky podľa programu: Ceny TU.

Novinka: Samsung Galaxy M20 – špeciálne v e-shope

Druhou novinkou tohto týždňa je Samsung Galaxy M20. Toto je prvý model radu Galaxy M a ponúka viaceré zaujímavé parametre ako 6,3-palcový displej či silnú batériu. Tento model sa bude predávať iba v e-shope: Ceny TU.

Novinka: LG G8S ThinQ – odolný model z kórejskej dielne

Nový smartfón LG G8S ThinQ ponúka 6,1-palcový displej, trojitý zadný fotoaparát a kvalitný zvuk. K dispozícii od 4 € mesačne, resp. za tieto ceny: Ceny TU.

Magenta 1: Huawei P30 lite & Huawei Mate 20 lite

V Magenta 1 má Telekom v súčasnosti dva modely: Huawei P30 liteHuawei Mate 20 lite. Na oba sa vzťahuje rovnaká akcia, a to možnosť ušetriť spolu 72 € (t.j. 3 eurá mesačne) pri paušáloch ÁNO S až ÁNO XL.

Zdroj: Telekom

Prečítajte si aj:

Samsung Galaxy A80: Slider s vysúvacím a otočným fotoaparátom (VIDEO TOUCHIT)

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.