Niektoré veci k sebe patria. Medzi ne patrí aj rok 2000 a model Razr V3 vo farbe Hot Pink, ktorý sa bežne pripínal na opasok džínsov s nízkym strihom.

Takto sa veci stávajú nadčasovými, dokonca až ikonickými. Éra roku 2000 sa vrátila a priniesla so sebou všetko, od digitálnych fotoaparátov, až po motýlikové sponky. Motorola aktuálne prináša späť ďalšiu ikonu s moderným nádychom. Nový motorola razr 50 ultra je tu a je horúcejší ako predtým.

Ikonický skladací dizajn, ktorý je vhodný do kabelky, vreciek a aj na dramatické ukončenie hovoru

Nový motorola razr 50 ultra sa zmestí do vrecka a je pripravený na všetko. Je dostatočne malý na to, aby sa zmestil do väčšiny priehradiek, ale keď je čas na akciu, môžete ho vyklopiť a použiť veľkú 6,9-palcovú obrazovku. Tá je vhodná na streamovanie alebo pridávanie príspevkov na sociálne siete. Ak chcete ukončiť konverzáciu, stačí jednoduché zaklapnutie telefónu, ktoré je teraz možné jednou rukou. Držanie zariadenia je pohodlné vďaka mäkkej vegánskej koži. Nové zariadenie sa navyše dodáva v živých farebných odtieňoch, ako sú Spring Green, Peach Fuzz, Midnight Blue a samozrejme Hot Pink, ktoré dodávajú farebný nádych a náznak nostalgie.

Motorola Razr 50 / UltraZdroj: TOUCHIT
Motorola Razr 50 / Ultra

Extra veľký externý displej

Skontrolujte sociálne siete, odošlite priateľom správu, nájdite najbližšiu kaviareň alebo si urobte selfie bez toho, aby ste museli otvárať telefón. Veľký externý displej vám umožní zostať v obraze bez toho, aby vás úplne pohltil. Keď chcete mať svoje zariadenie ešte štýlovejšie, môžete si vytvoriť nový vzhľad prispôsobením uzamknutej a domovskej obrazovky, aby ste ukázali svoju osobnosť. Počas rannej cesty do práce môžete tiež hrať hry priamo z externého displeja.

Kamerový systém zachytí najlepšie uhly

Rozlúčte sa s nosením rôzneho príslušenstva, aby ste získali čo najlepší záber. S novým telefónom Razr máte jediné príslušenstvo, ktoré potrebujete. Je to vďaka funkcii Flex View, ktorá umožňuje umiestniť telefón do viacerých polôh a okamžite zachytiť váš pohľad. K dispozícii je aj nový 50 Mpx fotoaparát, ktorý vytvára efektné portréty, takže máte vždy pripravenú novú profilovú fotografiu. A nové funkcie fotografovania moto ai optimalizujú výkon fotoaparátu.  

Zabudovaný životný kouč s aplikáciou Gemini od spoločnosti Google

Nový motorola razr 50 ultra prichádza s predinštalovanou aplikáciou Gemini od Google na externom displeji, takže sa môžete dozvedieť viac o téme, ktorá vás zaujíma, plánovať udalosti a oveľa viac veľmi rýchlo. Týmto spôsobom môžete stráviť viac inými aktivitami, namiesto toho, aby ste museli rozsiahle skúmať a vymýšľať – čo je výhodné pre váš nabitý program.

Režim Retro razr na cestu späť v čase

Chýba vám pôvodný Razr zážitok? Potiahnutím nadol získate rýchle nastavenia a nájdite funkciu „Retro razr“. Odtiaľ odomknete rozhranie Razr V3 a prenesiete sa do začiatku roku 2000. Nie je potrebný stroj času.

Motorola Razr 50 UltraZdroj: TOUCHIT.sk
Motorola Razr 50 Ultra

Zdroje: Motorola

Prečítajte si tiež

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.