Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Značka CUPRA predstaví svoj doteraz najexkluzívnejší model na autosalóne Mníchove.

Virtuálny model CURPA DarkRebel bol predstavený v apríli na CUPRA Exponencial Impulse Event v Berlíne. Vývoj novej architektúry tohto modelu prebiehal vo virtuálnom prostredí. Po schválení počiatočných náčrtov zohral tím dizajnérov vizualizácií pod vedením Manela Garcésa kľúčovú úlohu: „Spolupracovali sme s dizajnérmi, keď dolaďovali svoje náčrty. Pri tejto príležitosti sme zintenzívnili našu spoluprácu, pretože sme chceli model prezentovať digitálne na Exponencial Impulse Event v Berlíne, aby sme ho potom mohli spoločne nakonfigurovať,“ hovorí Manel.

Pri vývoji boli použité najnovšie herné technológie. „CUPRA DarkRebel bola pre dizajnérov výzvou. Hlinený model v životnej veľkosti sme nahradili virtuálnym modelom a pomocou vizualizačných nástrojov sa nám podarilo povýšiť naše sny na ďalšiu úroveň s nekonečnými možnosťami a zároveň umožniť fanúšikom značky CUPRA, vyjadriť svoj názor,“ vysvetľuje Manel. Na tento účel sme použili najnovšie technológie, ktoré sa používajú pri tvorbe videohier: „V tíme s dizajnérmi exteriéru, interiéru a farieb sme boli schopní vizualizovať niekoľko rôznych možností a implementovať zmeny v reálnom čase.“

Viac ako 270 000 konfigurácií. Kľúčovú úlohu zohrali fanúšikovia značky CUPRA. Používatelia navrhli svoj vlastný model CUPRA DarkRebel pomocou Hyper Configurator, vytvoreného špeciálne pre tento účel. Viac ako 270 000 online konfigurácií pomohlo formovať finálny dizajn najnovšieho sna značky, ktorý uzrie svetlo sveta na IAA v Mníchove.

CUPRA DarkRebel bude svetu predstavený 3. septembra počas Volkswagen Group Media Night a následne na ďalší deň na prezentácii CUPRA na IAA Munich Open Space.

Značky: