Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

  • Digitálna svetová premiéra novej Triedy E naživo ako aj v podobe videa na požiadanie
  • Podrobné informácie pre zástupcov médií
  • Úplne novo vyvinutý model premosťuje tradíciu a budúcnosť

Save the date: S novou Triedou E prezentuje značka Mercedes-Benz evolúciu svojej ikony. Digitálnu svetovú premiéru môžete sledovať v utorok 25. apríla 2023 o 17:00 hod. (SELČ) na online platforme Mercedes me media ako aj na ďalších kanáloch. Úplne novo vyvinutá Trieda E je plne v súlade so svojou tradíciou lídra v inováciách a estetického priekopníka. Je pionierom značky s trojcípou hviezdou na ceste k dokonalému digitálnemu luxusnému zážitku. Svetovú premiéru je možné sledovať naživo na https://media.mercedes-benz.com/e-class a následne bude k dispozícii na platforme ako video na požiadanie.

Evolúcia ikony značky: Digitálny výkon a pokročilé pohonné jednotky

Nová Trieda E spája jedinečný „pocit domova“, ktorý zákazníci milujú už desaťročia, s novou dimenziou integrovaného digitálneho luxusu. Vďaka priekopníckym technológiám je novo vyvinutý model najinteligentnejšou a najosobnejšou Triedou E v dlhoročnej histórii tohto konštrukčného radu. Vďaka dôslednej elektrifikácii navyše stanovuje nové štandardy efektivity a umožňuje jazdu bez lokálnych emisií.

Digitálna svetová premiéra bude súčasne streamovaná pre verejnosť a multiplikátorov na mnohých kanáloch Mercedes-Benz, ako sú Instagram, LinkedIn a YouTube. Zástupcovia médií získajú podrobné informácie na Mercedes me media. Okrem pôvodného anglického zvuku budú k dispozícii prepisy v celkovo štyroch jazykoch na čítanie a sťahovanie. Rozsiahlu ponuku dopĺňajú tlačové materiály ako videá, obrázky, grafiky a tlačové správy.

Značky: